1. Infraroodkachel
  2. Infrarood verwarmingspaneel 800W- Wifi-app en Afstandsbediening verwarming met ingebouwde thermostaat

Infrarood verwarmingspaneel 800W- Wifi-app en Afstandsbediening verwarming met ingebouwde thermostaat

4.5/5

Deze Infrarood verwarmingspaneel 800W- Wifi-app en Afstandsbediening verwarming met ingebouwde thermostaat is geschikt voor een ruimte tot 16 m². Je hebt de keuze uit 37 warmtestanden. De afmetingen van deze Infrarood verwarmingspaneel 800W- Wifi-app en Afstandsbediening verwarming met ingebouwde thermostaat zijn 2.20 cm breedte, 80 cm hoogte en 100 cm lengte. 

Specificaties Infrarood verwarmingspaneel 800W- Wifi-app en Afstandsbediening verwarming met ingebouwde thermostaat

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen500 tot 1000 watt

 

KleurZwart
PlaatsingWandmontage, Plafondmontage

Omschrijving van de Infrarood verwarmingspaneel 800W- Wifi-app en Afstandsbediening verwarming met ingebouwde thermostaat

Dit infrarood verwarmingspaneel van 800W is perfect voor wie op zoek is naar een duurzame en kostenefficiënte manier om te verwarmen. Met dit paneel bespaar je niet alleen op energiekosten, maar draag je ook bij aan een beter milieu. Het paneel kan zowel aan de muur als aan het plafond worden gemonteerd, waardoor het eenvoudig in elke ruimte kan worden geïnstalleerd. Wat dit verwarmingspaneel extra speciaal maakt, is de ingebouwde thermostaat. Hiermee kun je de temperatuur nauwkeurig regelen en altijd genieten van een aangename warmte. Daarnaast kun je het paneel ook bedienen via een handige Wifi-app, waardoor je de verwarming kunt aanpassen vanaf elke locatie. Zo kun je bijvoorbeeld alvast de verwarming aanzetten voordat je thuis bent, zodat je bij aankomst in een warm huis wordt verwelkomd. Veiligheid staat voorop bij dit verwarmingspaneel. Het is voorzien van oververhittingsbeveiliging, wat betekent dat het automatisch uitschakelt wanneer het te warm wordt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over brandgevaar. Met dit 800W infrarood verwarmingspaneel geniet je niet alleen van een comfortabele en efficiënte warmte, maar ook van alle gemakken die moderne technologie te bieden heeft.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Infrarood verwarmingspaneel 800W- Wifi-app en Afstandsbediening verwarming met ingebouwde thermostaat

De Infrarood verwarmingspaneel 800W- Wifi-app en Afstandsbediening verwarming met ingebouwde thermostaat is geschikt voor ruimtes tot 16 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Infrarood verwarmingspaneel 800W- Wifi-app en Afstandsbediening verwarming met ingebouwde thermostaat wel of niet geschikt.

De Infrarood verwarmingspaneel 800W- Wifi-app en Afstandsbediening verwarming met ingebouwde thermostaat beschikt over 37 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Infrarood verwarmingspaneel 800W- Wifi-app en Afstandsbediening verwarming met ingebouwde thermostaat is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Infrarood verwarmingspaneel 800W- Wifi-app en Afstandsbediening verwarming met ingebouwde thermostaat is 500 tot 1000 watt.

De Infrarood verwarmingspaneel 800W- Wifi-app en Afstandsbediening verwarming met ingebouwde thermostaat heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Infrarood verwarmingspaneel 800W- Wifi-app en Afstandsbediening verwarming met ingebouwde thermostaat is 2.20 cm breed, 80 cm hoog en 100 cm lang.

De plaatsing van de Infrarood verwarmingspaneel 800W- Wifi-app en Afstandsbediening verwarming met ingebouwde thermostaat is: Wandmontage, Plafondmontage.