1. Infraroodkachel
  2. Quality Heating QH-OR Serie verplaatsbaar infraroodpaneel Met afstandsbediening Vrijstaand op wielen60infrarood

Quality Heating QH-OR Serie verplaatsbaar infraroodpaneel Met afstandsbediening Vrijstaand op wielen60infrarood

4.5/5

Deze Quality Heating QH-OR Serie verplaatsbaar infraroodpaneel Met afstandsbediening Vrijstaand op wielen60infrarood is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze Quality Heating QH-OR Serie verplaatsbaar infraroodpaneel Met afstandsbediening Vrijstaand op wielen60infrarood zijn 120 cm breedte, 60 cm hoogte en lengte. 

Specificaties Quality Heating QH-OR Serie verplaatsbaar infraroodpaneel Met afstandsbediening Vrijstaand op wielen60infrarood

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen500 tot 1000 watt

 

Kleur,
Plaatsing

Omschrijving van de Quality Heating QH-OR Serie verplaatsbaar infraroodpaneel Met afstandsbediening Vrijstaand op wielen60infrarood

De Quality Heating QH-OR Serie verplaatsbaar infraroodpaneel is een innovatief verwarmingsapparaat dat wordt geleverd met een handige afstandsbediening en is vrijstaand op wielen. Met een afmeting van 60 inch, biedt dit infraroodpaneel voldoende warmte en comfort in elke ruimte waarin het wordt geplaatst. Dit verplaatsbare infraroodpaneel heeft een prachtige witte omlijsting die perfect past bij elk interieur. Of het nu in uw woonkamer, slaapkamer, kantoor of garage is, dit paneel voegt niet alleen warmte toe aan de ruimte, maar ook een vleugje elegantie. De strakke witte omkadering geeft het paneel een moderne uitstraling en maakt het een stijlvolle toevoeging aan elke omgeving. Daarnaast is dit infraroodpaneel uitgerust met een zeer duurzame gepoedercoate aluminium voorzijde, die de warmte efficiënt verspreidt naar de omgeving. Dit zorgt voor een gelijkmatige en comfortabele warmte, waardoor u kunt genieten van een aangename temperatuur, zelfs op koude dagen. Met de meegeleverde afstandsbediening kunt u de warmte eenvoudig aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur, waardoor u altijd de perfecte temperatuur kunt creëren. Kortom, het Quality Heating QH-OR Serie verplaatsbaar infraroodpaneel is een hoogwaardig verwarmingsapparaat dat niet alleen functioneel is, maar ook een stijlvolle toevoeging.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Quality Heating QH-OR Serie verplaatsbaar infraroodpaneel Met afstandsbediening Vrijstaand op wielen60infrarood

De Quality Heating QH-OR Serie verplaatsbaar infraroodpaneel Met afstandsbediening Vrijstaand op wielen60infrarood is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Quality Heating QH-OR Serie verplaatsbaar infraroodpaneel Met afstandsbediening Vrijstaand op wielen60infrarood wel of niet geschikt.

De Quality Heating QH-OR Serie verplaatsbaar infraroodpaneel Met afstandsbediening Vrijstaand op wielen60infrarood beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Quality Heating QH-OR Serie verplaatsbaar infraroodpaneel Met afstandsbediening Vrijstaand op wielen60infrarood is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Quality Heating QH-OR Serie verplaatsbaar infraroodpaneel Met afstandsbediening Vrijstaand op wielen60infrarood is 500 tot 1000 watt.

De Quality Heating QH-OR Serie verplaatsbaar infraroodpaneel Met afstandsbediening Vrijstaand op wielen60infrarood heeft de beschikking over een timer: . Een aanpasbare thermostaat: en heeft ventilatie: .

De Quality Heating QH-OR Serie verplaatsbaar infraroodpaneel Met afstandsbediening Vrijstaand op wielen60infrarood is 120 cm breed, 60 cm hoog en lang.

De plaatsing van de Quality Heating QH-OR Serie verplaatsbaar infraroodpaneel Met afstandsbediening Vrijstaand op wielen60infrarood is: .