1. Gaskachel
  2. Auronic Mobiele Gaskachel met Wieltjes tot 60 m

Auronic Mobiele Gaskachel met Wieltjes tot 60 m

4.5/5

Deze Auronic Mobiele Gaskachel met Wieltjes tot 60 m is geschikt voor een ruimte tot 60 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Auronic Mobiele Gaskachel met Wieltjes tot 60 m zijn 40 cm breedte, 72 cm hoogte en 40 cm lengte. 

Specificaties Auronic Mobiele Gaskachel met Wieltjes tot 60 m

Type heaterGaskachel
Vermogen4000 watt en meer

 

KleurZwart
Plaatsing

Omschrijving van de Auronic Mobiele Gaskachel met Wieltjes tot 60 m

De Auronic Mobiele Gaskachel met Wieltjes tot 60 m is de perfecte aanvulling op jouw buitenruimte. Of het nu een tuin, veranda of tuinhuis is, deze gaskachel zorgt ervoor dat je het hele jaar door kunt genieten van warme en gezellige avonden. Met zijn stijlvolle design en handige wieltjes is deze kachel niet alleen functioneel, maar ook een prachtige toevoeging aan je buiteninterieur. De kachel is eenvoudig te verplaatsen, waardoor je hem altijd op de perfecte plek kunt zetten. Of je nu wilt genieten van een romantisch diner onder de sterren of een gezellige avond met vrienden, deze gaskachel zorgt voor de ideale sfeer. Daarnaast biedt de Auronic Mobiele Gaskachel niet alleen warmte, maar ook een veilige en efficiënte verwarmingsoptie. Met een bereik van maximaal 60 meter, kun je er zeker van zijn dat deze kachel je hele buitenruimte comfortabel zal verwarmen. Dus waar wacht je nog op? Haal de Auronic Mobiele Gaskachel met Wieltjes tot 60 m in huis en creëer het hele jaar door die warme zomeravonden waar je zo naar verlangt.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Auronic Mobiele Gaskachel met Wieltjes tot 60 m

De Auronic Mobiele Gaskachel met Wieltjes tot 60 m is geschikt voor ruimtes tot 60 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Auronic Mobiele Gaskachel met Wieltjes tot 60 m wel of niet geschikt.

De Auronic Mobiele Gaskachel met Wieltjes tot 60 m beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Auronic Mobiele Gaskachel met Wieltjes tot 60 m is een Gaskachel. Het vermogen van deze Auronic Mobiele Gaskachel met Wieltjes tot 60 m is 4000 watt en meer.

De Auronic Mobiele Gaskachel met Wieltjes tot 60 m heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Auronic Mobiele Gaskachel met Wieltjes tot 60 m is 40 cm breed, 72 cm hoog en 40 cm lang.

De plaatsing van de Auronic Mobiele Gaskachel met Wieltjes tot 60 m is: .