1. Infraroodkachel
  2. MSW Diesel-heteluchtkanon- 20 kW

MSW Diesel-heteluchtkanon- 20 kW

4.5/5

Deze MSW Diesel-heteluchtkanon- 20 kW is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze MSW Diesel-heteluchtkanon- 20 kW zijn 38 cm breedte, 43.50 cm hoogte en 79 cm lengte. 

Specificaties MSW Diesel-heteluchtkanon- 20 kW

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen4000 watt en meer

 

KleurBlauw
Plaatsing

Omschrijving van de MSW Diesel-heteluchtkanon- 20 kW

De MSW Diesel-heteluchtkanon- 20 kW is een betrouwbare en efficiënte olieverwarming die speciaal is ontworpen om extra warmte te bieden in zowel woon- als werkruimten. Met zijn krachtige ventilatie zorgt dit apparaat voor een gelijkmatige verspreiding van warmte, waardoor het perfect is voor gebruik in garages, werkplaatsen, kelders en kassen. Dit model, de MSW-TB-DH-20000, is echter niet alleen geschikt voor kleinere ruimtes, maar kan zich ook bewijzen in grotere omgevingen zoals productiehallen, fabrieken, magazijnen en bouwplaatsen. Of je nu bezig bent met klussen of werkzaamheden uitvoert, dit heteluchtkanon zal je niet teleurstellen. Met zijn professionele ontwerp en hoogwaardige afwerking is de MSW Diesel-heteluchtkanon duurzaam en gaat het jarenlang mee. Je kunt erop vertrouwen dat dit product je warmte en comfort biedt, ongeacht de omgeving. Dus waar wacht je nog op? Investeer vandaag nog in de MSW Diesel-heteluchtkanon- 20 kW en geniet van een aangename en verwarmde omgeving, waar je ook bent.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de MSW Diesel-heteluchtkanon- 20 kW

De MSW Diesel-heteluchtkanon- 20 kW is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze MSW Diesel-heteluchtkanon- 20 kW wel of niet geschikt.

De MSW Diesel-heteluchtkanon- 20 kW beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De MSW Diesel-heteluchtkanon- 20 kW is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze MSW Diesel-heteluchtkanon- 20 kW is 4000 watt en meer.

De MSW Diesel-heteluchtkanon- 20 kW heeft de beschikking over een timer: . Een aanpasbare thermostaat: en heeft ventilatie: .

De MSW Diesel-heteluchtkanon- 20 kW is 38 cm breed, 43.50 cm hoog en 79 cm lang.

De plaatsing van de MSW Diesel-heteluchtkanon- 20 kW is: .

Vergelijk met andere kachels