1. Infraroodkachel
  2. Ecosun U-Serie infrarood paneel met korrelstructuur Infrarood verwarmingspaneel infrarood verwarming wand en

Ecosun U-Serie infrarood paneel met korrelstructuur Infrarood verwarmingspaneel infrarood verwarming wand en

4.5/5

Deze Ecosun U-Serie infrarood paneel met korrelstructuur Infrarood verwarmingspaneel infrarood verwarming wand en is geschikt voor een ruimte tot 8 m². Je hebt de keuze uit 1 warmtestanden. De afmetingen van deze Ecosun U-Serie infrarood paneel met korrelstructuur Infrarood verwarmingspaneel infrarood verwarming wand en zijn 1 cm breedte, 59 cm hoogte en 59 cm lengte. 

Specificaties Ecosun U-Serie infrarood paneel met korrelstructuur Infrarood verwarmingspaneel infrarood verwarming wand en

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

Kleur59X59 300Watt
PlaatsingWandmontage

Omschrijving van de Ecosun U-Serie infrarood paneel met korrelstructuur Infrarood verwarmingspaneel infrarood verwarming wand en

Daarnaast is dit infrarood verwarmingspaneel uitgerust met de nieuwste technologieën om een efficiënte en energiebesparende verwarming te garanderen. Met een vermogen van X Watt kan dit paneel een ruimte van X vierkante meter verwarmen, waardoor het ideaal is voor zowel kleine als grote ruimtes. Het Ecosun U-Serie infrarood paneel met korrelstructuur heeft niet alleen een functioneel ontwerp, maar is ook esthetisch aantrekkelijk. De korrelstructuur geeft het paneel een unieke uitstraling en voegt een vleugje stijl toe aan elke kamer. Bovendien is het paneel verkrijgbaar in verschillende kleuropties, zodat je het kunt aanpassen aan je interieur. Dankzij de infraroodtechnologie verwarmt dit paneel niet alleen de lucht, maar direct de objecten en mensen in de ruimte. Dit zorgt voor een comfortabele en gelijkmatige warmteverspreiding zonder energieverspilling. Bovendien is het paneel voorzien van een thermostaat, waarmee je de temperatuur naar wens kunt regelen. Met het Ecosun U-Serie infrarood paneel met korrelstructuur geniet je van een efficiënte, stijlvolle en comfortabele verwarming in elke ruimte van je huis. Investeer in dit hoogwaardige infrarood verwarmingspaneel en ervaar het verschil in warmte en comfort.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Ecosun U-Serie infrarood paneel met korrelstructuur Infrarood verwarmingspaneel infrarood verwarming wand en

De Ecosun U-Serie infrarood paneel met korrelstructuur Infrarood verwarmingspaneel infrarood verwarming wand en is geschikt voor ruimtes tot 8 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Ecosun U-Serie infrarood paneel met korrelstructuur Infrarood verwarmingspaneel infrarood verwarming wand en wel of niet geschikt.

De Ecosun U-Serie infrarood paneel met korrelstructuur Infrarood verwarmingspaneel infrarood verwarming wand en beschikt over 1 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Ecosun U-Serie infrarood paneel met korrelstructuur Infrarood verwarmingspaneel infrarood verwarming wand en is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Ecosun U-Serie infrarood paneel met korrelstructuur Infrarood verwarmingspaneel infrarood verwarming wand en is 0 tot 500 watt.

De Ecosun U-Serie infrarood paneel met korrelstructuur Infrarood verwarmingspaneel infrarood verwarming wand en heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Nee.

De Ecosun U-Serie infrarood paneel met korrelstructuur Infrarood verwarmingspaneel infrarood verwarming wand en is 1 cm breed, 59 cm hoog en 59 cm lang.

De plaatsing van de Ecosun U-Serie infrarood paneel met korrelstructuur Infrarood verwarmingspaneel infrarood verwarming wand en is: Wandmontage.