1. Convectorkachel
  2. MaxxHome Convectorkachel elektrische kachel Timerfunctie Thermostaat en Afstandsbediening wand en vrijstaand

MaxxHome Convectorkachel elektrische kachel Timerfunctie Thermostaat en Afstandsbediening wand en vrijstaand

4.5/5

Deze MaxxHome Convectorkachel elektrische kachel Timerfunctie Thermostaat en Afstandsbediening wand en vrijstaand is geschikt voor een ruimte tot 90 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze MaxxHome Convectorkachel elektrische kachel Timerfunctie Thermostaat en Afstandsbediening wand en vrijstaand zijn 26 cm breedte, 56 cm hoogte en 84 cm lengte. 

Specificaties MaxxHome Convectorkachel elektrische kachel Timerfunctie Thermostaat en Afstandsbediening wand en vrijstaand

Type heaterConvectorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurZwart - 2001 Watt
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de MaxxHome Convectorkachel elektrische kachel Timerfunctie Thermostaat en Afstandsbediening wand en vrijstaand

Met de MaxxHome Convectorkachel kunt u nu overal in uw huis genieten van een aangename warmte. Of het nu in de badkamer is, in de woonkamer of op kantoor, deze elektrische kachel zorgt voor een comfortabele temperatuur waar u maar wilt. De stijlvolle vormgeving van de kachel past perfect in elk interieur en voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Deze convectorkachel is uitgerust met een handige timerfunctie, waarmee u de verwarming kunt instellen op de gewenste tijd. Zo kunt u bijvoorbeeld wakker worden met een warme badkamer of thuiskomen in een behaaglijk verwarmde woonkamer. Daarnaast heeft de kachel een thermostaat, waarmee u de temperatuur nauwkeurig kunt regelen. Geen gedoe meer met te warme of te koude kamers, maar altijd de perfecte temperatuur naar uw wensen. Met de bijgeleverde afstandsbediening kunt u de convectorkachel eenvoudig bedienen vanaf uw comfortabele plek op de bank of vanuit uw bed. Geen gedoe meer met opstaan om de verwarming aan of uit te zetten, maar gewoon met één druk op de knop de gewenste temperatuur instellen. Daarnaast kan deze kachel zowel aan de wand worden gemonteerd als vrijstaand worden gebruikt, waardoor u de flexibiliteit heeft om de kachel te plaatsen waar u maar wilt. Kortom, met de MaxxHome Convectorkachel haalt u niet alleen warmte in huis, maar ook comfort en gemak. Geniet van een.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de MaxxHome Convectorkachel elektrische kachel Timerfunctie Thermostaat en Afstandsbediening wand en vrijstaand

De MaxxHome Convectorkachel elektrische kachel Timerfunctie Thermostaat en Afstandsbediening wand en vrijstaand is geschikt voor ruimtes tot 90 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze MaxxHome Convectorkachel elektrische kachel Timerfunctie Thermostaat en Afstandsbediening wand en vrijstaand wel of niet geschikt.

De MaxxHome Convectorkachel elektrische kachel Timerfunctie Thermostaat en Afstandsbediening wand en vrijstaand beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De MaxxHome Convectorkachel elektrische kachel Timerfunctie Thermostaat en Afstandsbediening wand en vrijstaand is een Convectorkachel. Het vermogen van deze MaxxHome Convectorkachel elektrische kachel Timerfunctie Thermostaat en Afstandsbediening wand en vrijstaand is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De MaxxHome Convectorkachel elektrische kachel Timerfunctie Thermostaat en Afstandsbediening wand en vrijstaand heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De MaxxHome Convectorkachel elektrische kachel Timerfunctie Thermostaat en Afstandsbediening wand en vrijstaand is 26 cm breed, 56 cm hoog en 84 cm lang.

De plaatsing van de MaxxHome Convectorkachel elektrische kachel Timerfunctie Thermostaat en Afstandsbediening wand en vrijstaand is: Vrijstaand.