1. Oliekachel
  2. Niceey Smart Olieradiator Elektrische Kachel Oliegevulde Radiator Thermostaat Per App Bedienbaar Met

Niceey Smart Olieradiator Elektrische Kachel Oliegevulde Radiator Thermostaat Per App Bedienbaar Met

4.5/5

Deze Niceey Smart Olieradiator Elektrische Kachel Oliegevulde Radiator Thermostaat Per App Bedienbaar Met is geschikt voor een ruimte tot 30 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Niceey Smart Olieradiator Elektrische Kachel Oliegevulde Radiator Thermostaat Per App Bedienbaar Met zijn 12 cm breedte, 62 cm hoogte en 36 cm lengte. 

Specificaties Niceey Smart Olieradiator Elektrische Kachel Oliegevulde Radiator Thermostaat Per App Bedienbaar Met

Type heaterOliegevulde kachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurZwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Niceey Smart Olieradiator Elektrische Kachel Oliegevulde Radiator Thermostaat Per App Bedienbaar Met

De Niceey Smart Olieradiator is niet alleen een functioneel apparaat om je kamer warm te houden, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Met zijn slanke ontwerp en elegante afwerking past deze elektrische kachel perfect in elke ruimte. Of je nu wilt ontspannen in de woonkamer, werken in je thuiskantoor of genieten van een knusse slaapkamer, deze olieradiator zorgt altijd voor een aangename temperatuur. Wat deze olieradiator echt uniek maakt, is dat je hem kunt bedienen met je smartphone. Dankzij de handige app kun je de thermostaat instellen en de temperatuur regelen, zelfs als je niet thuis bent. Stel bijvoorbeeld in dat de radiator een uur voordat je thuiskomt begint te verwarmen, zodat je altijd in een warme en comfortabele omgeving arriveert. Dit bespaart niet alleen energie, maar zorgt er ook voor dat je nooit meer thuiskomt in een koude kamer. Met een vermogen van 2000W en 9 verwarmings-ribben biedt deze olieradiator krachtige, gelijkmatige en efficiënte verwarming. Je kunt de temperatuur eenvoudig aanpassen naar jouw voorkeur en genieten van een aangename warmte in een ruimte van 20-30㎡. Daarnaast is deze olieradiator voorzien van een ingebouwde thermostaat, waardoor hij automatisch uitschakelt wanneer de gewenste temperatuur is bereikt. Dit zorgt niet alleen voor extra comfort, maar bespaart ook energie en verlengt de.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Niceey Smart Olieradiator Elektrische Kachel Oliegevulde Radiator Thermostaat Per App Bedienbaar Met

De Niceey Smart Olieradiator Elektrische Kachel Oliegevulde Radiator Thermostaat Per App Bedienbaar Met is geschikt voor ruimtes tot 30 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Niceey Smart Olieradiator Elektrische Kachel Oliegevulde Radiator Thermostaat Per App Bedienbaar Met wel of niet geschikt.

De Niceey Smart Olieradiator Elektrische Kachel Oliegevulde Radiator Thermostaat Per App Bedienbaar Met beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Niceey Smart Olieradiator Elektrische Kachel Oliegevulde Radiator Thermostaat Per App Bedienbaar Met is een Oliegevulde kachel. Het vermogen van deze Niceey Smart Olieradiator Elektrische Kachel Oliegevulde Radiator Thermostaat Per App Bedienbaar Met is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Niceey Smart Olieradiator Elektrische Kachel Oliegevulde Radiator Thermostaat Per App Bedienbaar Met heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Niceey Smart Olieradiator Elektrische Kachel Oliegevulde Radiator Thermostaat Per App Bedienbaar Met is 12 cm breed, 62 cm hoog en 36 cm lang.

De plaatsing van de Niceey Smart Olieradiator Elektrische Kachel Oliegevulde Radiator Thermostaat Per App Bedienbaar Met is: Vrijstaand.