1. Convectorkachel
  2. Gologi Elektrische Kachel Verwarming elektrisch Convectorkachel met thermostaat Werkt via App en touch bediening

Gologi Elektrische Kachel Verwarming elektrisch Convectorkachel met thermostaat Werkt via App en touch bediening

4.5/5

Deze Gologi Elektrische Kachel Verwarming elektrisch Convectorkachel met thermostaat Werkt via App en touch bediening is geschikt voor een ruimte tot 25 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Gologi Elektrische Kachel Verwarming elektrisch Convectorkachel met thermostaat Werkt via App en touch bediening zijn 77 cm breedte, 42.50 cm hoogte en 22 cm lengte. 

Specificaties Gologi Elektrische Kachel Verwarming elektrisch Convectorkachel met thermostaat Werkt via App en touch bediening

Type heaterConvectorkachel
Vermogen2000 W

 

KleurZwart
PlaatsingVrijstaand | Wandmontage

Omschrijving van de Gologi Elektrische Kachel Verwarming elektrisch Convectorkachel met thermostaat Werkt via App en touch bediening

Met de Gologi Elektrische Kachel kun je je huis op een efficiënte en kostenbesparende manier verwarmen, vooral in tijden van stijgende gasprijzen. Deze elektrische kachel biedt de ideale oplossing om je warm en comfortabel te voelen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over hoge gasrekeningen. Deze convectorkachel is voorzien van een ingebouwde thermostaat, waarmee je de temperatuur eenvoudig kunt regelen. Maar dat is nog niet alles! Deze innovatieve verwarming werkt ook via een handige app en touch bediening, waardoor je de temperatuur op afstand kunt aanpassen. Stel je voor dat je op weg naar huis bent en je wilt dat je huis lekker warm is wanneer je aankomt. Met deze elektrische kachel is dat geen probleem. Je kunt de temperatuur alvast verhogen voordat je thuis bent, zodat je direct kunt genieten van een warm en gezellig huis. De Gologi Elektrische Kachel is veelzijdig en kan in verschillende ruimtes worden gebruikt, zoals de woonkamer, slaapkamer of zelfs op kantoor. De compacte en stijlvolle vormgeving zorgt ervoor dat deze kachel in elk interieur past. Bovendien heeft hij alleen een stopcontact nodig om te kunnen functioneren, dus je hoeft geen ingewikkelde installaties uit te voeren. Kortom, deze elektrische kachel biedt niet alleen comfort en gemak, maar ook een energie-efficiënte en kostenbesparende manier om je huis te verwarmen.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Gologi Elektrische Kachel Verwarming elektrisch Convectorkachel met thermostaat Werkt via App en touch bediening

De Gologi Elektrische Kachel Verwarming elektrisch Convectorkachel met thermostaat Werkt via App en touch bediening is geschikt voor ruimtes tot 25 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Gologi Elektrische Kachel Verwarming elektrisch Convectorkachel met thermostaat Werkt via App en touch bediening wel of niet geschikt.

De Gologi Elektrische Kachel Verwarming elektrisch Convectorkachel met thermostaat Werkt via App en touch bediening beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Gologi Elektrische Kachel Verwarming elektrisch Convectorkachel met thermostaat Werkt via App en touch bediening is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Gologi Elektrische Kachel Verwarming elektrisch Convectorkachel met thermostaat Werkt via App en touch bediening is 2000 W.

De Gologi Elektrische Kachel Verwarming elektrisch Convectorkachel met thermostaat Werkt via App en touch bediening heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Gologi Elektrische Kachel Verwarming elektrisch Convectorkachel met thermostaat Werkt via App en touch bediening is 77 cm breed, 42.50 cm hoog en 22 cm lang.

De plaatsing van de Gologi Elektrische Kachel Verwarming elektrisch Convectorkachel met thermostaat Werkt via App en touch bediening is: Vrijstaand | Wandmontage.