1. Infraroodkachel
  2. Quality Heating QH-GD Serie infrarood paneel voor aan de wand Glazen infrarood verwarmingspaneel infrarood

Quality Heating QH-GD Serie infrarood paneel voor aan de wand Glazen infrarood verwarmingspaneel infrarood

4.5/5

Deze Quality Heating QH-GD Serie infrarood paneel voor aan de wand Glazen infrarood verwarmingspaneel infrarood is geschikt voor een ruimte tot 10 m². Je hebt de keuze uit 10 warmtestanden. De afmetingen van deze Quality Heating QH-GD Serie infrarood paneel voor aan de wand Glazen infrarood verwarmingspaneel infrarood zijn 120 cm breedte, hoogte en 60 cm lengte. 

Specificaties Quality Heating QH-GD Serie infrarood paneel voor aan de wand Glazen infrarood verwarmingspaneel infrarood

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen500 tot 1000 watt

 

KleurWit
PlaatsingWandmontage

Omschrijving van de Quality Heating QH-GD Serie infrarood paneel voor aan de wand Glazen infrarood verwarmingspaneel infrarood

De Quality Heating infrarood wandverwarming uit de QH-GD Serie is een innovatief verwarmingspaneel dat zorgt voor ultiem comfort. Met zijn slanke design en afmetingen van 60 x 120 cm is dit paneel perfect geschikt om aan de wand te bevestigen. Het geeft direct een aangename warmte af, waardoor u kunt genieten van een behaaglijke sfeer in uw badkamer. Dit infrarood verwarmingspaneel is speciaal ontworpen voor gebruik in vochtige ruimtes, dankzij de spatwaterdichte IP54 klasse. Hierdoor kunt u het zonder zorgen in uw badkamer installeren. Bij het paneel wordt standaard een remote control thermostaat geleverd, die eenvoudig aan de wand kan worden gemonteerd. Met deze thermostaat kunt u moeiteloos de gewenste temperatuur en programma's instellen, zodat u altijd de ideale warmte kunt creëren. Naast het bieden van comfort en gemak, is dit infrarood verwarmingspaneel ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Het glazen oppervlak geeft het paneel een moderne uitstraling en zorgt ervoor dat het naadloos in elke ruimte past. Of u nu wilt ontspannen in uw badkamer of een gezellige sfeer wilt creëren in uw woonkamer, de Quality Heating infrarood wandverwarming is de perfecte keuze.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Quality Heating QH-GD Serie infrarood paneel voor aan de wand Glazen infrarood verwarmingspaneel infrarood

De Quality Heating QH-GD Serie infrarood paneel voor aan de wand Glazen infrarood verwarmingspaneel infrarood is geschikt voor ruimtes tot 10 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Quality Heating QH-GD Serie infrarood paneel voor aan de wand Glazen infrarood verwarmingspaneel infrarood wel of niet geschikt.

De Quality Heating QH-GD Serie infrarood paneel voor aan de wand Glazen infrarood verwarmingspaneel infrarood beschikt over 10 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Quality Heating QH-GD Serie infrarood paneel voor aan de wand Glazen infrarood verwarmingspaneel infrarood is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Quality Heating QH-GD Serie infrarood paneel voor aan de wand Glazen infrarood verwarmingspaneel infrarood is 500 tot 1000 watt.

De Quality Heating QH-GD Serie infrarood paneel voor aan de wand Glazen infrarood verwarmingspaneel infrarood heeft de beschikking over een timer: . Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Quality Heating QH-GD Serie infrarood paneel voor aan de wand Glazen infrarood verwarmingspaneel infrarood is 120 cm breed, hoog en 60 cm lang.

De plaatsing van de Quality Heating QH-GD Serie infrarood paneel voor aan de wand Glazen infrarood verwarmingspaneel infrarood is: Wandmontage.