1. Infraroodkachel
  2. Ecosun Serie Uinfraroodpaneel plug-and-heat

Ecosun Serie Uinfraroodpaneel plug-and-heat

4.5/5

Deze Ecosun Serie Uinfraroodpaneel plug-and-heat is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit 1 warmtestanden. De afmetingen van deze Ecosun Serie Uinfraroodpaneel plug-and-heat zijn breedte, hoogte en lengte. 

Specificaties Ecosun Serie Uinfraroodpaneel plug-and-heat

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen500 tot 1000 watt, 1000 tot 1500 watt

 

KleurWit
PlaatsingWandmontage, Plafondmontage

Omschrijving van de Ecosun Serie Uinfraroodpaneel plug-and-heat

Met trots presenteert Ecosun de Serie U infraroodpaneel plug-and-heat, een revolutionair verwarmingspaneel dat niet alleen functioneel is, maar ook een esthetische toevoeging aan elk interieur vormt. Dit paneel is veelzijdig in zijn montageopties, waardoor het aan het plafond, aan de muur of zelfs op een schuine wand kan worden bevestigd. Hierdoor past het perfect bij elke ruimte, of het nu een woonkamer, slaapkamer, kantoor of zelfs een serre is. Het paneel is vervaardigd uit een duurzame metalen cassette, die het infrarood element beschermt en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Om energie-efficiëntie te garanderen, is het paneel aan de achterzijde uitgerust met isolatiemateriaal, waardoor er geen warmteverlies optreedt. Bovendien is het paneel afgewerkt met een hoogwaardige fijne structuurverf, die niet alleen zorgt voor een moderne uitstraling, maar ook bijdraagt aan een optimale warmteafgifte. Of je nu op zoek bent naar een efficiënte verwarmingsoplossing of gewoon wilt genieten van een gezellige en comfortabele ruimte, het Ecosun Serie U infraroodpaneel plug-and-heat biedt het allemaal. Met zijn veelzijdige montageopties, duurzame constructie en esthetisch aantrekkelijke design, is dit paneel een must-have voor iedereen die op zoek is naar de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl. Creëer nu de ideale warme.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Ecosun Serie Uinfraroodpaneel plug-and-heat

De Ecosun Serie Uinfraroodpaneel plug-and-heat is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Ecosun Serie Uinfraroodpaneel plug-and-heat wel of niet geschikt.

De Ecosun Serie Uinfraroodpaneel plug-and-heat beschikt over 1 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Ecosun Serie Uinfraroodpaneel plug-and-heat is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Ecosun Serie Uinfraroodpaneel plug-and-heat is 500 tot 1000 watt, 1000 tot 1500 watt.

De Ecosun Serie Uinfraroodpaneel plug-and-heat heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Nee.

De Ecosun Serie Uinfraroodpaneel plug-and-heat is breed, hoog en lang.

De plaatsing van de Ecosun Serie Uinfraroodpaneel plug-and-heat is: Wandmontage, Plafondmontage.

Vergelijk met andere kachels