1. Elektrische kachel
  2. EUROM Straalkachel Safe-t-shine compact

EUROM Straalkachel Safe-t-shine compact

4.5/5

Deze EUROM Straalkachel Safe-t-shine compact is geschikt voor een ruimte tot 15 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze EUROM Straalkachel Safe-t-shine compact zijn 22 cm breedte, 50 cm hoogte en 32 cm lengte. 

Specificaties EUROM Straalkachel Safe-t-shine compact

Type heaterStraalkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt

 

Kleurgrijs
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de EUROM Straalkachel Safe-t-shine compact

Geniet van heerlijke warmte terwijl je ontspant op de camping met de Safe-t-Shine 1200 Compact straalkachel van Eurom. Deze compacte kachel zorgt ervoor dat je voeten altijd lekker warm blijven, dankzij zijn zwenkfunctie. Hij draait namelijk automatisch door de ruimte, waardoor je overal kunt genieten van de extra warmte. Met een afmeting van slechts 32 x 50 cm (b x h) en een gewicht van slechts 1,4 kg is deze straalkachel zeer draagbaar en gemakkelijk mee te nemen. De kachel is uitgerust met 3 halogeenlampen en meerdere warmtestanden, zodat je altijd de perfecte temperatuur kunt instellen. Daarnaast is hij voorzien van een omvalbeveiliging, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken als de kachel per ongeluk omvalt. Of je nu wilt ontspannen in je tent of buiten op het terras, deze straalkachel is ideaal voor allerlei (relax)momenten op de camping. Dus ga lekker zitten, leg je voeten omhoog en geniet van de heerlijke warmte die de Eurom Safe-t-Shine 1200 Compact straalkachel biedt.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de EUROM Straalkachel Safe-t-shine compact

De EUROM Straalkachel Safe-t-shine compact is geschikt voor ruimtes tot 15 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze EUROM Straalkachel Safe-t-shine compact wel of niet geschikt.

De EUROM Straalkachel Safe-t-shine compact beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De EUROM Straalkachel Safe-t-shine compact is een Straalkachel. Het vermogen van deze EUROM Straalkachel Safe-t-shine compact is 1000 tot 1500 watt.

De EUROM Straalkachel Safe-t-shine compact heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: en heeft ventilatie: Ja.

De EUROM Straalkachel Safe-t-shine compact is 22 cm breed, 50 cm hoog en 32 cm lang.

De plaatsing van de EUROM Straalkachel Safe-t-shine compact is: Vrijstaand.