1. Infraroodkachel
  2. Boze Elektrische Heater

Boze Elektrische Heater

4.5/5

Deze Boze Elektrische Heater is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit 1 warmtestanden. De afmetingen van deze Boze Elektrische Heater zijn 16 cm breedte, 29 cm hoogte en 16 cm lengte. 

Specificaties Boze Elektrische Heater

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen500 tot 1000 watt

 

KleurZwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Boze Elektrische Heater

De Boze Elektrische Heater is de perfecte metgezel voor iedereen die behoefte heeft aan ongeëvenaarde warmte en comfort tijdens de koude wintermaanden. Met zijn stijlvolle zwarte design voegt deze heater niet alleen warmte toe aan je ruimte, maar ook een vleugje elegantie. Deze heater is ontworpen om snel en efficiënt warmte te leveren, zodat je binnen enkele minuten kunt genieten van een behaaglijke omgeving. Dankzij het compacte formaat kun je de Boze Elektrische Heater gemakkelijk verplaatsen naar elke gewenste locatie in je huis, of het nu de woonkamer, slaapkamer of zelfs de werkkamer is. Bovendien is deze heater voorzien van geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals een automatische uitschakeling bij oververhitting en een kantelbeveiliging, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van de warmte zonder je zorgen te hoeven maken over de veiligheid. De Boze Elektrische Heater is niet alleen een functioneel apparaat, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Dus waar wacht je nog op? Zeg vaarwel tegen de kou en verwelkom de warmte en gezelligheid met de Boze Elektrische Heater!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Boze Elektrische Heater

De Boze Elektrische Heater is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Boze Elektrische Heater wel of niet geschikt.

De Boze Elektrische Heater beschikt over 1 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Boze Elektrische Heater is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Boze Elektrische Heater is 500 tot 1000 watt.

De Boze Elektrische Heater heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Ja.

De Boze Elektrische Heater is 16 cm breed, 29 cm hoog en 16 cm lang.

De plaatsing van de Boze Elektrische Heater is: Vrijstaand.

Vergelijk met andere kachels