1. Oliekachel
  2. Perel Olieradiator, 11 ribben, drie warmtestanden

Perel Olieradiator, 11 ribben, drie warmtestanden

4.5/5

Deze Perel Olieradiator, 11 ribben, drie warmtestanden is geschikt voor een ruimte tot 30 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Perel Olieradiator, 11 ribben, drie warmtestanden zijn 18 cm breedte, 65 cm hoogte en 51 cm lengte. 

Specificaties Perel Olieradiator, 11 ribben, drie warmtestanden

Type heaterOliegevulde kachel
Vermogen2000 tot 2500 watt, 2500 tot 3000 watt

 

Kleurwit | 11 Ribben
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Perel Olieradiator, 11 ribben, drie warmtestanden

De Perel Olieradiator met 11 ribben en drie warmtestanden is een veelzijdig verwarmingstoestel dat perfect is als bijverwarming. Met een vermogen van 2500 W kan dit toestel gemakkelijk de gewenste warmte leveren. De radiator is uitgerust met een handige thermostaat, waardoor je de temperatuur naar wens kunt instellen. Wat deze olieradiator echt handig maakt, is de mobiliteit ervan. Dankzij de vier wieltjes kun je hem eenvoudig verplaatsen naar elke gewenste plek waar warmte nodig is. Of het nu in de woonkamer, studeerkamer of slaapkamer is, deze radiator is altijd klaar om je warm te houden. Veiligheid staat ook voorop bij dit verwarmingstoestel. Het is uitgerust met een oververhittingsbeveiliging en een kantelbeveiliging. Dit betekent dat het toestel automatisch wordt uitgeschakeld als het te warm wordt of als het per ongeluk omvalt. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over mogelijke gevaren. Naast al deze handige functies heeft de Perel Olieradiator ook een handvat en een kabelhouder waarrond je de kabel kunt wikkelen. Dit maakt het opbergen van het toestel gemakkelijk en zorgt ervoor dat je geen last hebt van rondslingerende kabels. Al met al is deze olieradiator een betrouwbare en efficiënte keuze voor extra warmte in huis.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Perel Olieradiator, 11 ribben, drie warmtestanden

De Perel Olieradiator, 11 ribben, drie warmtestanden is geschikt voor ruimtes tot 30 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Perel Olieradiator, 11 ribben, drie warmtestanden wel of niet geschikt.

De Perel Olieradiator, 11 ribben, drie warmtestanden beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Perel Olieradiator, 11 ribben, drie warmtestanden is een Oliegevulde kachel. Het vermogen van deze Perel Olieradiator, 11 ribben, drie warmtestanden is 2000 tot 2500 watt, 2500 tot 3000 watt.

De Perel Olieradiator, 11 ribben, drie warmtestanden heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Nee.

De Perel Olieradiator, 11 ribben, drie warmtestanden is 18 cm breed, 65 cm hoog en 51 cm lang.

De plaatsing van de Perel Olieradiator, 11 ribben, drie warmtestanden is: Vrijstaand.