1. Infraroodkachel
  2. ulsonix Verwarmd droogrek 8 verwarmingsstaven

ulsonix Verwarmd droogrek 8 verwarmingsstaven

4.5/5

Deze ulsonix Verwarmd droogrek 8 verwarmingsstaven is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze ulsonix Verwarmd droogrek 8 verwarmingsstaven zijn 50 cm breedte, 74 cm hoogte en 94 cm lengte. 

Specificaties ulsonix Verwarmd droogrek 8 verwarmingsstaven

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

KleurBlauw, Rood, Geel,
Plaatsing

Omschrijving van de ulsonix Verwarmd droogrek 8 verwarmingsstaven

Wil je energie besparen en je handdoeken of spijkerbroeken snel drogen, zelfs in de winter? Geen probleem met het verwarmde droogrek van ulsonix! Dit handige droogrek heeft 8 verwarmingsstaven waarop je tot wel 10 kg vers gewassen textiel kunt plaatsen. De gelijkmatige warmtetoevoer zorgt ervoor dat je wasgoed sneller droogt dan aan de lucht, en het verbruikt tegelijkertijd veel minder stroom dan een traditionele wasdroger. Zo kun je een optimaal compromis vinden tussen milieubewustzijn en tijdsbeheer, of je nu een kapsalon, schoonheidssalon of gewoon thuis bent. Het ulsonix verwarmde droogrek is niet alleen praktisch, maar ook duurzaam. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. Met zijn moderne en stijlvolle design past het perfect in elke ruimte. Daarnaast is het droogrek eenvoudig te gebruiken en veilig in gebruik. Je kunt de temperatuur naar wens instellen tot wel 55 °C, wat zorgt voor een snelle en efficiënte droogtijd. Of je nu je handdoeken, kleding of andere items wilt drogen, dit verwarmde droogrek biedt de perfecte oplossing. Geniet van droog wasgoed in een mum van tijd, terwijl je tegelijkertijd energie bespaart en milieubewust handelt.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de ulsonix Verwarmd droogrek 8 verwarmingsstaven

De ulsonix Verwarmd droogrek 8 verwarmingsstaven is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze ulsonix Verwarmd droogrek 8 verwarmingsstaven wel of niet geschikt.

De ulsonix Verwarmd droogrek 8 verwarmingsstaven beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De ulsonix Verwarmd droogrek 8 verwarmingsstaven is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze ulsonix Verwarmd droogrek 8 verwarmingsstaven is 0 tot 500 watt.

De ulsonix Verwarmd droogrek 8 verwarmingsstaven heeft de beschikking over een timer: . Een aanpasbare thermostaat: en heeft ventilatie: .

De ulsonix Verwarmd droogrek 8 verwarmingsstaven is 50 cm breed, 74 cm hoog en 94 cm lang.

De plaatsing van de ulsonix Verwarmd droogrek 8 verwarmingsstaven is: .