1. Infraroodkachel
  2. Livn infraroodpaneel Plus 175

Livn infraroodpaneel Plus 175

4.5/5

Deze Livn infraroodpaneel Plus 175 is geschikt voor een ruimte tot 3 m². Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze Livn infraroodpaneel Plus 175 zijn 60 cm breedte, 30 cm hoogte en 4 cm lengte. 

Specificaties Livn infraroodpaneel Plus 175

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

KleurZwart
PlaatsingVrijstaand, Wandmontage, Plafondmontage

Omschrijving van de Livn infraroodpaneel Plus 175

Creëer een comfortabele en gezellige omgeving met het Livn infraroodpaneel Plus 175. Dit innovatieve verwarmingssysteem biedt niet alleen aangename warmte, maar zorgt ook voor een gezondere en duurzamere verwarmingsoplossing. In tegenstelling tot traditionele radiatoren, werken infraroodpanelen door middel van directe stralingswarmte, waardoor de warmte gelijkmatig wordt verdeeld en je sneller kunt genieten van een aangename temperatuur. Met het Livn infraroodpaneel Plus 175 heb je de vrijheid om het paneel te bedienen zoals jij dat wilt. Sluit het eenvoudig aan via de geaarde stekker en geniet van de warmte die het paneel biedt. Of maak gebruik van de handige smartphone-app, waarmee je het paneel op afstand kunt bedienen. Stel de gewenste temperatuur in, pas de verwarmingsstanden aan en creëer de ideale sfeer in elke kamer van je huis. Daarnaast is het Livn infraroodpaneel Plus 175 niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het slanke en moderne ontwerp past perfect in elk interieur, of het nu gaat om een woonkamer, slaapkamer of kantoorruimte. Bovendien is het paneel energiezuinig en milieuvriendelijk, waardoor je niet alleen kunt genieten van een comfortabele warmte, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Verwen jezelf met de ultieme verwarmingservaring met het Livn infraroodpaneel Plus 175.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Livn infraroodpaneel Plus 175

De Livn infraroodpaneel Plus 175 is geschikt voor ruimtes tot 3 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Livn infraroodpaneel Plus 175 wel of niet geschikt.

De Livn infraroodpaneel Plus 175 beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Livn infraroodpaneel Plus 175 is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Livn infraroodpaneel Plus 175 is 0 tot 500 watt.

De Livn infraroodpaneel Plus 175 heeft de beschikking over een timer: . Een aanpasbare thermostaat: en heeft ventilatie: .

De Livn infraroodpaneel Plus 175 is 60 cm breed, 30 cm hoog en 4 cm lang.

De plaatsing van de Livn infraroodpaneel Plus 175 is: Vrijstaand, Wandmontage, Plafondmontage.

Vergelijk met andere kachels