1. Infraroodkachel
  2. Mobiele infrarood gasverwarming GS42US3 warmte standen

Mobiele infrarood gasverwarming GS42US3 warmte standen

4.5/5

Deze Mobiele infrarood gasverwarming GS42US3 warmte standen is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Mobiele infrarood gasverwarming GS42US3 warmte standen zijn breedte, hoogte en lengte. 

Specificaties Mobiele infrarood gasverwarming GS42US3 warmte standen

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen4000 watt en meer

 

KleurZwart
Plaatsing

Omschrijving van de Mobiele infrarood gasverwarming GS42US3 warmte standen

De mobiele infrarood gasverwarming GS42US3 warmte standen is een innovatief en efficiënt apparaat dat u de perfecte warmte biedt voor elke gelegenheid. Met een materiaalsamenstelling van 90% staal en 10% infrarood verwarming, is deze verwarming duurzaam en betrouwbaar. Daarnaast beschikt het over 3 keramische platen verwarming voor een gelijkmatige warmteverdeling. Deze mobiele infrarood gasverwarming is perfect voor zowel binnen- als buitengebruik. Het compacte formaat en de handige wielen maken het gemakkelijk om de verwarming naar elke gewenste locatie te verplaatsen. Of het nu gaat om een gezellige avond op het terras, een winterse picknick of een koude avond in de tuin, deze verwarming zorgt ervoor dat u altijd kunt genieten van een aangename temperatuur. Met de GS42US3 kunt u kiezen uit 3 warmtestanden, zodat u de warmte kunt aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur. De infrarood verwarmingstechnologie zorgt voor een directe en efficiënte warmte, waardoor u snel kunt genieten van een comfortabele omgeving. Bovendien is deze verwarming eenvoudig te bedienen, met een handige draaiknop voor het regelen van de warmtestanden. Met de mobiele infrarood gasverwarming GS42US3 warmte standen haalt u een betrouwbare en veelzijdige verwarming in huis. Met zijn duurzame materialen, gelijkmatige warmteverdeling en eenvoudige bedien.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Mobiele infrarood gasverwarming GS42US3 warmte standen

De Mobiele infrarood gasverwarming GS42US3 warmte standen is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Mobiele infrarood gasverwarming GS42US3 warmte standen wel of niet geschikt.

De Mobiele infrarood gasverwarming GS42US3 warmte standen beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Mobiele infrarood gasverwarming GS42US3 warmte standen is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Mobiele infrarood gasverwarming GS42US3 warmte standen is 4000 watt en meer.

De Mobiele infrarood gasverwarming GS42US3 warmte standen heeft de beschikking over een timer: . Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Mobiele infrarood gasverwarming GS42US3 warmte standen is breed, hoog en lang.

De plaatsing van de Mobiele infrarood gasverwarming GS42US3 warmte standen is: .