1. Convectorkachel
  2. CoolHome IH22 Infrarood Kachel Elektrische kachel met afstandsbedieningtot 40m2

CoolHome IH22 Infrarood Kachel Elektrische kachel met afstandsbedieningtot 40m2

4.5/5

Deze CoolHome IH22 Infrarood Kachel Elektrische kachel met afstandsbedieningtot 40m2 is geschikt voor een ruimte tot 40 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze CoolHome IH22 Infrarood Kachel Elektrische kachel met afstandsbedieningtot 40m2 zijn breedte, hoogte en lengte. 

Specificaties CoolHome IH22 Infrarood Kachel Elektrische kachel met afstandsbedieningtot 40m2

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt

 

KleurZwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de CoolHome IH22 Infrarood Kachel Elektrische kachel met afstandsbedieningtot 40m2

De CoolHome IH22 Infrarood Kachel is de perfecte aanvulling op jouw huis. Met zijn stijlvolle design en gebruiksgemak zorgt deze elektrische kachel voor een heerlijke warmte in elke ruimte tot wel 40m2. Maar dat is nog niet alles! Dankzij de geavanceerde infrarood techniek geniet je niet alleen van een aangename temperatuur, maar blijft de lucht ook nog eens vochtig en wordt gelijkmatig verdeeld. Of je nu wilt ontspannen in de huiskamer, productief wilt werken in je kantoor, genieten van de zomer in je zomerhuisje of extra warmte nodig hebt in de kelder, deze infrarood kachel staat altijd voor je klaar. De infrarood techniek zorgt voor een snelle en gelijkmatige verdeling van de warmte, waardoor elke hoek van de ruimte optimaal verwarmd wordt. Maar wat deze kachel echt bijzonder maakt, is dat de lucht niet uitdroogt. Dit betekent dat je geen last hebt van een droge keel, huidirritaties of statische elektriciteit. Met de bijgeleverde afstandsbediening heb je volledige controle over de temperatuur en instellingen van de kachel. Daarnaast beschikt de CoolHome IH22 Infrarood Kachel over een timerfunctie, zodat je de kachel automatisch kunt uitschakelen op een vooraf ingestelde tijd. Met zijn moderne en compacte ontwerp past deze kachel moeiteloos in elk interieur. Dus waar wacht je nog op? Haal de CoolHome IH22 Infrarood K.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de CoolHome IH22 Infrarood Kachel Elektrische kachel met afstandsbedieningtot 40m2

De CoolHome IH22 Infrarood Kachel Elektrische kachel met afstandsbedieningtot 40m2 is geschikt voor ruimtes tot 40 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze CoolHome IH22 Infrarood Kachel Elektrische kachel met afstandsbedieningtot 40m2 wel of niet geschikt.

De CoolHome IH22 Infrarood Kachel Elektrische kachel met afstandsbedieningtot 40m2 beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De CoolHome IH22 Infrarood Kachel Elektrische kachel met afstandsbedieningtot 40m2 is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze CoolHome IH22 Infrarood Kachel Elektrische kachel met afstandsbedieningtot 40m2 is 1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt.

De CoolHome IH22 Infrarood Kachel Elektrische kachel met afstandsbedieningtot 40m2 heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De CoolHome IH22 Infrarood Kachel Elektrische kachel met afstandsbedieningtot 40m2 is breed, hoog en lang.

De plaatsing van de CoolHome IH22 Infrarood Kachel Elektrische kachel met afstandsbedieningtot 40m2 is: Vrijstaand.