1. Infraroodkachel
  2. Infrarood verwarmingspaneel 720W- Wifi-app en Afstandsbediening met voetjes verwarming met ingebouwde thermostaat

Infrarood verwarmingspaneel 720W- Wifi-app en Afstandsbediening met voetjes verwarming met ingebouwde thermostaat

4.5/5

Deze Infrarood verwarmingspaneel 720W- Wifi-app en Afstandsbediening met voetjes verwarming met ingebouwde thermostaat is geschikt voor een ruimte tot 16 m². Je hebt de keuze uit 37 warmtestanden. De afmetingen van deze Infrarood verwarmingspaneel 720W- Wifi-app en Afstandsbediening met voetjes verwarming met ingebouwde thermostaat zijn 3 cm breedte, 60 cm hoogte en 120 cm lengte. 

Specificaties Infrarood verwarmingspaneel 720W- Wifi-app en Afstandsbediening met voetjes verwarming met ingebouwde thermostaat

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen500 tot 1000 watt

 

KleurWit, met voetjes
PlaatsingVrijstaand, Wandmontage, Plafondmontage

Omschrijving van de Infrarood verwarmingspaneel 720W- Wifi-app en Afstandsbediening met voetjes verwarming met ingebouwde thermostaat

Dit innovatieve infrarood verwarmingspaneel van 720W biedt een efficiënte en milieuvriendelijke manier om je huis te verwarmen. Met dit paneel bespaar je niet alleen op energiekosten, maar draag je ook bij aan een duurzame toekomst. Het is geschikt voor zowel montage aan de muur als aan het plafond, en kan zelfs staand gebruikt worden dankzij de handige voetjes. Naast zijn veelzijdigheid en duurzaamheid, biedt dit verwarmingspaneel ook handige functionaliteiten. Zo is er een ingebouwde thermostaat waarmee je de temperatuur eenvoudig kunt regelen. Met de Wifi-app bediening kun je het paneel zelfs op afstand aan- en uitzetten, zodat je altijd thuiskomt in een aangenaam verwarmde omgeving. Bovendien is het paneel voorzien van oververhittingsbeveiliging, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid. Met dit 720W infrarood verwarmingspaneel geniet je niet alleen van een comfortabele warmte, maar ook van de vele voordelen die het biedt op het gebied van duurzaamheid en kostenbesparing. Kies voor dit moderne alternatief voor de traditionele kachel en ervaar het gemak van een ingebouwde thermostaat, de mogelijkheid om het paneel via een Wifi-app te bedienen en de zekerheid van oververhittingsbeveiliging. Verwarm je huis op een efficiënte en stijlvolle manier met dit infrarood verwarmingspaneel.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Infrarood verwarmingspaneel 720W- Wifi-app en Afstandsbediening met voetjes verwarming met ingebouwde thermostaat

De Infrarood verwarmingspaneel 720W- Wifi-app en Afstandsbediening met voetjes verwarming met ingebouwde thermostaat is geschikt voor ruimtes tot 16 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Infrarood verwarmingspaneel 720W- Wifi-app en Afstandsbediening met voetjes verwarming met ingebouwde thermostaat wel of niet geschikt.

De Infrarood verwarmingspaneel 720W- Wifi-app en Afstandsbediening met voetjes verwarming met ingebouwde thermostaat beschikt over 37 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Infrarood verwarmingspaneel 720W- Wifi-app en Afstandsbediening met voetjes verwarming met ingebouwde thermostaat is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Infrarood verwarmingspaneel 720W- Wifi-app en Afstandsbediening met voetjes verwarming met ingebouwde thermostaat is 500 tot 1000 watt.

De Infrarood verwarmingspaneel 720W- Wifi-app en Afstandsbediening met voetjes verwarming met ingebouwde thermostaat heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Infrarood verwarmingspaneel 720W- Wifi-app en Afstandsbediening met voetjes verwarming met ingebouwde thermostaat is 3 cm breed, 60 cm hoog en 120 cm lang.

De plaatsing van de Infrarood verwarmingspaneel 720W- Wifi-app en Afstandsbediening met voetjes verwarming met ingebouwde thermostaat is: Vrijstaand, Wandmontage, Plafondmontage.