1. Oliekachel
  2. SYLRO® WiFi Smart elektrische convector kachel 2300W

SYLRO® WiFi Smart elektrische convector kachel 2300W

4.5/5

Deze SYLRO® WiFi Smart elektrische convector kachel 2300W is geschikt voor een ruimte tot 23 m². Je hebt de keuze uit 1 warmtestanden. De afmetingen van deze SYLRO® WiFi Smart elektrische convector kachel 2300W zijn 10 cm breedte, 58.50 cm hoogte en 115 cm lengte. 

Specificaties SYLRO® WiFi Smart elektrische convector kachel 2300W

Type heaterOliegevulde kachel
Vermogen2000 tot 2500 watt

 

KleurZWART-MAT
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de SYLRO® WiFi Smart elektrische convector kachel 2300W

De SYLRO® WiFi Smart elektrische convector kachel 2300W is de perfecte toevoeging aan uw huis. Met zijn topkwaliteit en geavanceerde functies zal deze radiator uw verwarmingservaring revolutioneren. Met de ingebouwde wifi-verbinding kunt u eenvoudig uw warmteprogramma's instellen en zones creëren. Of u nu de temperatuur wilt aanpassen of de tijdsinstelling wilt wijzigen, het kan allemaal met slechts een simpele klik op de bijbehorende app op uw smartphone. Deze elektrische convector kachel biedt niet alleen gemak, maar ook efficiëntie. Met een vermogen van 2300W zorgt hij voor een snelle en gelijkmatige verwarming van elke ruimte. Of het nu gaat om uw woonkamer, slaapkamer of kantoor, deze radiator zal snel een aangename temperatuur creëren. Daarnaast is hij voorzien van een slimme thermostaat die ervoor zorgt dat de gewenste temperatuur behouden blijft en energie wordt bespaard. Met zijn strakke en moderne design past de SYLRO® WiFi Smart elektrische convector kachel 2300W perfect in elke interieurstijl. Hij is gemakkelijk te installeren en te bedienen, waardoor hij geschikt is voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Kortom, deze radiator biedt niet alleen warmte en comfort, maar ook gebruiksgemak en stijl. Maak uw huis klaar voor de toekomst met deze innovatieve elektrische convector kachel.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de SYLRO® WiFi Smart elektrische convector kachel 2300W

De SYLRO® WiFi Smart elektrische convector kachel 2300W is geschikt voor ruimtes tot 23 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze SYLRO® WiFi Smart elektrische convector kachel 2300W wel of niet geschikt.

De SYLRO® WiFi Smart elektrische convector kachel 2300W beschikt over 1 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De SYLRO® WiFi Smart elektrische convector kachel 2300W is een Oliegevulde kachel. Het vermogen van deze SYLRO® WiFi Smart elektrische convector kachel 2300W is 2000 tot 2500 watt.

De SYLRO® WiFi Smart elektrische convector kachel 2300W heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De SYLRO® WiFi Smart elektrische convector kachel 2300W is 10 cm breed, 58.50 cm hoog en 115 cm lang.

De plaatsing van de SYLRO® WiFi Smart elektrische convector kachel 2300W is: Vrijstaand.