1. Infraroodkachel
  2. Infrarood paneel Prestyl bureauverwarming dimbaar 60/30

Infrarood paneel Prestyl bureauverwarming dimbaar 60/30

4.5/5

Deze Infrarood paneel Prestyl bureauverwarming dimbaar 60/30 is geschikt voor een ruimte tot 3 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Infrarood paneel Prestyl bureauverwarming dimbaar 60/30 zijn 60 cm breedte, 1 cm hoogte en 30 cm lengte. 

Specificaties Infrarood paneel Prestyl bureauverwarming dimbaar 60/30

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

Kleurwit
PlaatsingWandmontage, Plafondmontage, Wandcontactdoos

Omschrijving van de Infrarood paneel Prestyl bureauverwarming dimbaar 60/30

De Infrarood paneel Prestyl bureauverwarming dimbaar 60/30 is een innovatieve toevoeging aan elke werkruimte. Met zijn geavanceerde functies en strakke design biedt dit paneel niet alleen warmte, maar ook stijl en comfort. Dit paneel kan direct worden aangesloten op het stopcontact, waardoor er geen gedoe is met ingewikkelde installaties. Binnen enkele minuten kunt u genieten van de aangename warmte die dit paneel produceert. Wat dit paneel echt uniek maakt, is de mogelijkheid om het lichtniveau aan te passen. Met de dimbare functie kunt u de helderheid naar wens regelen, waardoor u de perfecte sfeer kunt creëren voor elke werkomgeving. Of u nu behoefte heeft aan fel licht om productief te blijven of aan een gezellige ambiance voor creatieve taken, dit paneel kan aan al uw wensen voldoen. Bovendien is dit paneel zeer energiezuinig, waardoor u niet alleen kunt genieten van een warme werkplek, maar ook kunt besparen op uw energierekening. Met zijn duurzame constructie en efficiënte infraroodtechnologie zorgt dit paneel voor een gelijkmatige warmteverdeling zonder onnodig energieverbruik. Kortom, de Infrarood paneel Prestyl bureauverwarming dimbaar 60/30 is de ideale keuze voor wie op zoek is naar comfort, stijl en energie-efficiëntie in één product.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Infrarood paneel Prestyl bureauverwarming dimbaar 60/30

De Infrarood paneel Prestyl bureauverwarming dimbaar 60/30 is geschikt voor ruimtes tot 3 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Infrarood paneel Prestyl bureauverwarming dimbaar 60/30 wel of niet geschikt.

De Infrarood paneel Prestyl bureauverwarming dimbaar 60/30 beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Infrarood paneel Prestyl bureauverwarming dimbaar 60/30 is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Infrarood paneel Prestyl bureauverwarming dimbaar 60/30 is 0 tot 500 watt.

De Infrarood paneel Prestyl bureauverwarming dimbaar 60/30 heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Nee.

De Infrarood paneel Prestyl bureauverwarming dimbaar 60/30 is 60 cm breed, 1 cm hoog en 30 cm lang.

De plaatsing van de Infrarood paneel Prestyl bureauverwarming dimbaar 60/30 is: Wandmontage, Plafondmontage, Wandcontactdoos.

Vergelijk met andere kachels