1. Gaskachel
  2. Blumfeldt Andora Flame Gaskachel Gashaard Vuurgloed Tot 3,4Kw

Blumfeldt Andora Flame Gaskachel Gashaard Vuurgloed Tot 3,4Kw

4.5/5

Deze Blumfeldt Andora Flame Gaskachel Gashaard Vuurgloed Tot 3,4Kw is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze Blumfeldt Andora Flame Gaskachel Gashaard Vuurgloed Tot 3,4Kw zijn 42 cm breedte, 73 cm hoogte en 52.50 cm lengte. 

Specificaties Blumfeldt Andora Flame Gaskachel Gashaard Vuurgloed Tot 3,4Kw

Type heaterGaskachel
Vermogen3000 tot 4000 watt

 

KleurZwart
Plaatsing

Omschrijving van de Blumfeldt Andora Flame Gaskachel Gashaard Vuurgloed Tot 3,4Kw

De Blumfeldt Andora Flame gaskachel is de perfecte oplossing voor diegenen die snel en eenvoudig behaaglijke warmte willen creëren in ruimtes waar geen permanente verwarming of stroomaansluiting beschikbaar is. Of het nu gaat om je tuinhuisje, terras, camping of zelfs een buitenfeest, deze gaskachel zorgt voor een sfeervolle en comfortabele ambiance. Met een vermogen van maximaal 3,4 kW biedt de Andora Flame gaskachel een aangename warmte, zodat je kunt genieten van gezellige avonden, zelfs als de temperaturen beginnen te dalen. De realistische vlammen zorgen voor een betoverend vuurgloedeffect, waardoor je een warme en uitnodigende sfeer kunt creëren. Daarnaast is de gaskachel voorzien van een handige ontstekingsknop, waardoor het aansteken een fluitje van een cent is. Met zijn draagbaarheid en gebruiksgemak is de Blumfeldt Andora Flame gaskachel de ideale metgezel voor buitenactiviteiten. Dankzij de compacte afmetingen en het lichte gewicht kun je hem gemakkelijk verplaatsen en opbergen. Bovendien is de gaskachel uitgerust met een veiligheidssysteem dat ervoor zorgt dat de vlam automatisch wordt uitgeschakeld bij eventuele storingen of wanneer de kachel wordt omgestoten, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van de warmte en gezelligheid die deze kachel biedt.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Blumfeldt Andora Flame Gaskachel Gashaard Vuurgloed Tot 3,4Kw

De Blumfeldt Andora Flame Gaskachel Gashaard Vuurgloed Tot 3,4Kw is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Blumfeldt Andora Flame Gaskachel Gashaard Vuurgloed Tot 3,4Kw wel of niet geschikt.

De Blumfeldt Andora Flame Gaskachel Gashaard Vuurgloed Tot 3,4Kw beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Blumfeldt Andora Flame Gaskachel Gashaard Vuurgloed Tot 3,4Kw is een Gaskachel. Het vermogen van deze Blumfeldt Andora Flame Gaskachel Gashaard Vuurgloed Tot 3,4Kw is 3000 tot 4000 watt.

De Blumfeldt Andora Flame Gaskachel Gashaard Vuurgloed Tot 3,4Kw heeft de beschikking over een timer: . Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: .

De Blumfeldt Andora Flame Gaskachel Gashaard Vuurgloed Tot 3,4Kw is 42 cm breed, 73 cm hoog en 52.50 cm lang.

De plaatsing van de Blumfeldt Andora Flame Gaskachel Gashaard Vuurgloed Tot 3,4Kw is: .