1. Gaskachel
  2. Coazy Gaskachel

Coazy Gaskachel

4.5/5

Deze Coazy Gaskachel is geschikt voor een ruimte tot 82 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Coazy Gaskachel zijn 42 cm breedte, 74 cm hoogte en 35 cm lengte. 

Specificaties Coazy Gaskachel

Type heaterGaskachel
Vermogen4000 watt en meer

 

KleurGrijs
Plaatsing

Omschrijving van de Coazy Gaskachel

De Coazy Gaskachel is de perfecte metgezel voor koude winteravonden. Met zijn krachtige 4200 Watt vermogen zorgt deze gasverwarming voor een warme en gezellige sfeer in elke ruimte. De kachel wordt geleverd inclusief een gasdrukregelaar, gasslang en hoes, zodat je meteen aan de slag kunt. Wat deze gasverwarming echt uniek maakt, is zijn keramische technologie. Dit zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt verspreid en dat de kachel snel opwarmt. Met de handige draaiknop kun je kiezen uit 3 verschillende standen, zodat je de temperatuur naar wens kunt aanpassen. Of je nu een subtiele warmte wilt voor een ontspannen avond of een intensere warmte om de hele ruimte te verwarmen, de Coazy Gaskachel kan het allemaal. Deze infrarood gasverwarming is geschikt voor butaan- of propaangasflessen tot 15 kg. Dankzij het compacte formaat en het moderne design past de kachel perfect in elke ruimte. Of je nu de woonkamer, slaapkamer, serre of zelfs de tuin wilt verwarmen, met de Coazy Gaskachel geniet je altijd van een aangename warmte. Dus zeg vaarwel tegen de kou en verwelkom de gezelligheid met de Coazy Gaskachel!

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Coazy Gaskachel

De Coazy Gaskachel is geschikt voor ruimtes tot 82 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Coazy Gaskachel wel of niet geschikt.

De Coazy Gaskachel beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Coazy Gaskachel is een Gaskachel. Het vermogen van deze Coazy Gaskachel is 4000 watt en meer.

De Coazy Gaskachel heeft de beschikking over een timer: . Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: .

De Coazy Gaskachel is 42 cm breed, 74 cm hoog en 35 cm lang.

De plaatsing van de Coazy Gaskachel is: .