1. Convectorkachel
  2. ICQN Infrarood Kachel, Halogeen-elektrisch Verwarming Compacte en Draagbare Infraroodkachel met Omvalbeveiliging

ICQN Infrarood Kachel, Halogeen-elektrisch Verwarming Compacte en Draagbare Infraroodkachel met Omvalbeveiliging

4.5/5

Deze ICQN Infrarood Kachel, Halogeen-elektrisch Verwarming Compacte en Draagbare Infraroodkachel met Omvalbeveiliging is geschikt voor een ruimte tot 16 m². Je hebt de keuze uit 1 warmtestanden. De afmetingen van deze ICQN Infrarood Kachel, Halogeen-elektrisch Verwarming Compacte en Draagbare Infraroodkachel met Omvalbeveiliging zijn 54.50 cm breedte, 28 cm hoogte en 17.20 cm lengte. 

Specificaties ICQN Infrarood Kachel, Halogeen-elektrisch Verwarming Compacte en Draagbare Infraroodkachel met Omvalbeveiliging

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen500 tot 1000 watt

 

KleurZwart
PlaatsingVrijstaand, Wandcontactdoos

Omschrijving van de ICQN Infrarood Kachel, Halogeen-elektrisch Verwarming Compacte en Draagbare Infraroodkachel met Omvalbeveiliging

De ICQN Infrarood Kachel is de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een snelle en efficiënte verwarmingsmethode voor hun ruimte. Deze compacte infraroodkachel werkt door middel van infraroodstraling, waardoor u en uw omgeving direct worden verwarmd zonder dat er lucht of stof wordt verplaatst. Wat deze kachel onderscheidt, is het halogeen-elektrische verwarmingselement dat een aangename warmte afgeeft. Hierdoor geniet u niet alleen van de warmte, maar ook van een heerlijk comfortabel gevoel. Bovendien is de kachel vrijstaand en draagbaar, waardoor u hem gemakkelijk kunt verplaatsen naar elke gewenste plek in uw huis of kantoor. Veiligheid staat voorop bij de ICQN Infrarood Kachel. De kachel is uitgerust met een omvalbeveiliging, wat betekent dat hij automatisch wordt uitgeschakeld als hij per ongeluk omvalt. Dit zorgt voor gemoedsrust en garandeert dat u veilig kunt genieten van de warmte die deze compacte infraroodkachel biedt. Kortom, met de ICQN Infrarood Kachel kunt u niet alleen snel en efficiënt uw ruimte verwarmen, maar ook genieten van comfort en veiligheid.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de ICQN Infrarood Kachel, Halogeen-elektrisch Verwarming Compacte en Draagbare Infraroodkachel met Omvalbeveiliging

De ICQN Infrarood Kachel, Halogeen-elektrisch Verwarming Compacte en Draagbare Infraroodkachel met Omvalbeveiliging is geschikt voor ruimtes tot 16 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze ICQN Infrarood Kachel, Halogeen-elektrisch Verwarming Compacte en Draagbare Infraroodkachel met Omvalbeveiliging wel of niet geschikt.

De ICQN Infrarood Kachel, Halogeen-elektrisch Verwarming Compacte en Draagbare Infraroodkachel met Omvalbeveiliging beschikt over 1 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De ICQN Infrarood Kachel, Halogeen-elektrisch Verwarming Compacte en Draagbare Infraroodkachel met Omvalbeveiliging is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze ICQN Infrarood Kachel, Halogeen-elektrisch Verwarming Compacte en Draagbare Infraroodkachel met Omvalbeveiliging is 500 tot 1000 watt.

De ICQN Infrarood Kachel, Halogeen-elektrisch Verwarming Compacte en Draagbare Infraroodkachel met Omvalbeveiliging heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: .

De ICQN Infrarood Kachel, Halogeen-elektrisch Verwarming Compacte en Draagbare Infraroodkachel met Omvalbeveiliging is 54.50 cm breed, 28 cm hoog en 17.20 cm lang.

De plaatsing van de ICQN Infrarood Kachel, Halogeen-elektrisch Verwarming Compacte en Draagbare Infraroodkachel met Omvalbeveiliging is: Vrijstaand, Wandcontactdoos.