1. Oliekachel
  2. Wallander olieradiatorthermostaat oliegevulde kachel ultraplat

Wallander olieradiatorthermostaat oliegevulde kachel ultraplat

4.5/5

Deze Wallander olieradiatorthermostaat oliegevulde kachel ultraplat is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze Wallander olieradiatorthermostaat oliegevulde kachel ultraplat zijn 95 cm breedte, 58 cm hoogte en 25.50 cm lengte. 

Specificaties Wallander olieradiatorthermostaat oliegevulde kachel ultraplat

Type heaterOliegevulde kachel
Vermogen500 tot 1000 watt

 

KleurZwart
PlaatsingVrijstaand, Wandmontage

Omschrijving van de Wallander olieradiatorthermostaat oliegevulde kachel ultraplat

Geniet van een heerlijke warmte in huis met de Wallander olieradiatorthermostaat oliegevulde kachel ultraplat. Of je nu kiest om hem aan de muur te bevestigen of als draagbaar apparaat te gebruiken, deze oneConcept Wallander olieradiator zal je huis omtoveren tot een gezellige oase van comfort. Deze radiator is perfect voor die koude winteravonden waarop je snakt naar wat extra warmte en comfort. Met zijn ultraplatte ontwerp past hij naadloos in elke kamer, zonder veel ruimte in beslag te nemen. De oliegevulde kachel zorgt voor een gelijkmatige en aangename warmte, waardoor je je meteen ontspant zodra je de kamer binnenstapt. Met de handige thermostaatregeling kun je de gewenste temperatuur eenvoudig instellen en behouden. Geen gedoe meer met koude voeten of oververhitte kamers, want deze radiator zorgt voor een optimale warmteverdeling. Daarnaast is hij ook nog eens energiezuinig, waardoor je bespaart op je energierekening. Of je nu lekker wilt ontspannen in de woonkamer, werken in je studeerkamer of genieten van een warme nachtrust in de slaapkamer, de Wallander olieradiatorthermostaat oliegevulde kachel ultraplat is de ideale metgezel om je huis comfortabel en gezellig te maken. Laat de kou buiten en geniet van een weldadige warmte binnen!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Wallander olieradiatorthermostaat oliegevulde kachel ultraplat

De Wallander olieradiatorthermostaat oliegevulde kachel ultraplat is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Wallander olieradiatorthermostaat oliegevulde kachel ultraplat wel of niet geschikt.

De Wallander olieradiatorthermostaat oliegevulde kachel ultraplat beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Wallander olieradiatorthermostaat oliegevulde kachel ultraplat is een Oliegevulde kachel. Het vermogen van deze Wallander olieradiatorthermostaat oliegevulde kachel ultraplat is 500 tot 1000 watt.

De Wallander olieradiatorthermostaat oliegevulde kachel ultraplat heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: .

De Wallander olieradiatorthermostaat oliegevulde kachel ultraplat is 95 cm breed, 58 cm hoog en 25.50 cm lang.

De plaatsing van de Wallander olieradiatorthermostaat oliegevulde kachel ultraplat is: Vrijstaand, Wandmontage.