1. Infraroodkachel
  2. Dimbare verwarmer onder het bureau of tafel, tafelverwarming

Dimbare verwarmer onder het bureau of tafel, tafelverwarming

4.5/5

Deze Dimbare verwarmer onder het bureau of tafel, tafelverwarming is geschikt voor een ruimte tot 1 m². Je hebt de keuze uit 99 warmtestanden. De afmetingen van deze Dimbare verwarmer onder het bureau of tafel, tafelverwarming zijn 30 cm breedte, 6 mm hoogte en 60 cm lengte. 

Specificaties Dimbare verwarmer onder het bureau of tafel, tafelverwarming

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

KleurZwart
PlaatsingWandmontage

Omschrijving van de Dimbare verwarmer onder het bureau of tafel, tafelverwarming

Deze dimbare verwarmer onder het bureau of tafel, ook wel bekend als tafelverwarming, is de perfecte oplossing voor diegenen die werken in een koude of lastig te verwarmen ruimte. Met zijn compacte formaat en infraroodtechnologie biedt deze verwarming de mogelijkheid om een bureau of tafel te verwarmen op een efficiënte en comfortabele manier. Eenvoudig te installeren, men schroeft de verwarmingsplaat onder het bureau of tafelblad. Zodra de verwarming is ingeschakeld, begint de infraroodstraling de benen en voeten van de persoon die aan het bureau zit aangenaam te verwarmen. Dit creëert een heerlijke warme zone, waardoor de productiviteit en het comfort tijdens het werk worden verhoogd. Daarnaast is deze tafelverwarming dimbaar, waardoor de warmte-instelling kan worden aangepast aan individuele behoeften. Of het nu gaat om een subtiele warmteboost op een koude winterdag of een intense warmte tijdens een lange werksessie, deze verwarmer biedt de flexibiliteit om de gewenste temperatuur te bereiken. Met zijn stijlvolle en discrete ontwerp past deze verwarmer perfect bij elk bureau of tafel en voegt het een vleugje warmte en comfort toe aan de werkomgeving.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Dimbare verwarmer onder het bureau of tafel, tafelverwarming

De Dimbare verwarmer onder het bureau of tafel, tafelverwarming is geschikt voor ruimtes tot 1 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Dimbare verwarmer onder het bureau of tafel, tafelverwarming wel of niet geschikt.

De Dimbare verwarmer onder het bureau of tafel, tafelverwarming beschikt over 99 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Dimbare verwarmer onder het bureau of tafel, tafelverwarming is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Dimbare verwarmer onder het bureau of tafel, tafelverwarming is 0 tot 500 watt.

De Dimbare verwarmer onder het bureau of tafel, tafelverwarming heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Nee.

De Dimbare verwarmer onder het bureau of tafel, tafelverwarming is 30 cm breed, 6 mm hoog en 60 cm lang.

De plaatsing van de Dimbare verwarmer onder het bureau of tafel, tafelverwarming is: Wandmontage.

Vergelijk met andere kachels