1. Infraroodkachel
  2. Cecotec Infraroodkachel VerplaatsbaarMet regelbare thermostaat Elektrische kachel Ook voor badkamer

Cecotec Infraroodkachel VerplaatsbaarMet regelbare thermostaat Elektrische kachel Ook voor badkamer

4.5/5

Deze Cecotec Infraroodkachel VerplaatsbaarMet regelbare thermostaat Elektrische kachel Ook voor badkamer is geschikt voor een ruimte tot 25 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Cecotec Infraroodkachel VerplaatsbaarMet regelbare thermostaat Elektrische kachel Ook voor badkamer zijn 10 cm breedte, 50 cm hoogte en 80 cm lengte. 

Specificaties Cecotec Infraroodkachel VerplaatsbaarMet regelbare thermostaat Elektrische kachel Ook voor badkamer

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen2000 tot 2500 watt

 

KleurZwart - 05321
PlaatsingVrijstaand, Wandmontage

Omschrijving van de Cecotec Infraroodkachel VerplaatsbaarMet regelbare thermostaat Elektrische kachel Ook voor badkamer

Met zijn verplaatsbare ontwerp kun je deze infraroodkachel gemakkelijk overal in huis plaatsen, zodat je altijd kunt genieten van een warme en comfortabele omgeving. Of je nu in de woonkamer ontspant, in de slaapkamer slaapt of zelfs in de badkamer bent, deze veelzijdige kachel zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van aangename warmte. Met de regelbare thermostaat kun je eenvoudig de gewenste temperatuur instellen, zodat je altijd de perfecte warmte kunt ervaren. Of je nu behoefte hebt aan een subtiele warmte tijdens het lezen van een boek of aan een intense warmte na een verfrissende douche, deze infraroodkachel past zich moeiteloos aan jouw behoeften aan. Bovendien is de kachel speciaal ontworpen voor gebruik in de badkamer, zodat je ook tijdens koude winterochtenden kunt genieten van een aangename temperatuur. Met de Cecotec Infraroodkachel hoef je je geen zorgen te maken over koude dagen en nachten. Dankzij zijn draagbaarheid en regelbare thermostaat is deze elektrische kachel de ideale oplossing voor het verwarmen van elke ruimte in huis. Voeg wat warmte en comfort toe aan je leven met deze veelzijdige infraroodkachel.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Cecotec Infraroodkachel VerplaatsbaarMet regelbare thermostaat Elektrische kachel Ook voor badkamer

De Cecotec Infraroodkachel VerplaatsbaarMet regelbare thermostaat Elektrische kachel Ook voor badkamer is geschikt voor ruimtes tot 25 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Cecotec Infraroodkachel VerplaatsbaarMet regelbare thermostaat Elektrische kachel Ook voor badkamer wel of niet geschikt.

De Cecotec Infraroodkachel VerplaatsbaarMet regelbare thermostaat Elektrische kachel Ook voor badkamer beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Cecotec Infraroodkachel VerplaatsbaarMet regelbare thermostaat Elektrische kachel Ook voor badkamer is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Cecotec Infraroodkachel VerplaatsbaarMet regelbare thermostaat Elektrische kachel Ook voor badkamer is 2000 tot 2500 watt.

De Cecotec Infraroodkachel VerplaatsbaarMet regelbare thermostaat Elektrische kachel Ook voor badkamer heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Cecotec Infraroodkachel VerplaatsbaarMet regelbare thermostaat Elektrische kachel Ook voor badkamer is 10 cm breed, 50 cm hoog en 80 cm lang.

De plaatsing van de Cecotec Infraroodkachel VerplaatsbaarMet regelbare thermostaat Elektrische kachel Ook voor badkamer is: Vrijstaand, Wandmontage.

Vergelijk met andere kachels