1. Convectorkachel
  2. Alpina Convectorkachel 3 Standen TurboDraagbaar

Alpina Convectorkachel 3 Standen TurboDraagbaar

4.5/5

Deze Alpina Convectorkachel 3 Standen TurboDraagbaar is geschikt voor een ruimte tot 42 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Alpina Convectorkachel 3 Standen TurboDraagbaar zijn 55 cm breedte, 44 cm hoogte en 18 cm lengte. 

Specificaties Alpina Convectorkachel 3 Standen TurboDraagbaar

Type heaterConvectorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurWit
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Alpina Convectorkachel 3 Standen TurboDraagbaar

De Alpina Convectorkachel 3 Standen TurboDraagbaar is de perfecte oplossing om snel en eenvoudig warmte te creëren in verschillende ruimtes. Of je nu op zolder aan het werk bent, in de schuur aan het klussen bent of gewoon een extra warmteboost nodig hebt in je verblijfsruimte, deze convectorkachel staat voor je klaar. Deze draagbare convectorkachel is gemakkelijk te verplaatsen en past perfect in elke ruimte. Dankzij de drie standen kun je de warmte precies afstemmen op jouw behoeften. Of je nu behoefte hebt aan een subtiele warmte of een turbo stand wilt gebruiken om de temperatuur snel omhoog te brengen, deze convectorkachel kan het allemaal. Daarnaast is de convectorkachel ook nog eens energiezuinig. Je hoeft je geen zorgen te maken over hoge energierekeningen, want deze kachel is ontworpen om efficiënt met energie om te gaan. Zo kun je genieten van de warmte zonder je schuldig te voelen over je energieverbruik. Met de Alpina Convectorkachel 3 Standen TurboDraagbaar haal je niet alleen een stijlvolle en praktische kachel in huis, maar ook een betrouwbare bron van warmte. Zeg vaarwel tegen koude ruimtes en verwelkom de gezelligheid en comfort die deze convectorkachel te bieden heeft.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Alpina Convectorkachel 3 Standen TurboDraagbaar

De Alpina Convectorkachel 3 Standen TurboDraagbaar is geschikt voor ruimtes tot 42 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Alpina Convectorkachel 3 Standen TurboDraagbaar wel of niet geschikt.

De Alpina Convectorkachel 3 Standen TurboDraagbaar beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Alpina Convectorkachel 3 Standen TurboDraagbaar is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Alpina Convectorkachel 3 Standen TurboDraagbaar is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Alpina Convectorkachel 3 Standen TurboDraagbaar heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Alpina Convectorkachel 3 Standen TurboDraagbaar is 55 cm breed, 44 cm hoog en 18 cm lang.

De plaatsing van de Alpina Convectorkachel 3 Standen TurboDraagbaar is: Vrijstaand.