1. Ventilatorkachel
  2. Thuys -ventilatorkachel Draagbaar

Thuys -ventilatorkachel Draagbaar

4.5/5

Deze Thuys -ventilatorkachel Draagbaar is geschikt voor een ruimte tot 30 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Thuys -ventilatorkachel Draagbaar zijn 13 cm breedte, 20 cm hoogte en 12 cm lengte. 

Specificaties Thuys -ventilatorkachel Draagbaar

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt

 

Kleurwit
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Thuys -ventilatorkachel Draagbaar

Hier is onze stijlvolle en krachtige draagbare 1200w ventilatorkachel, genaamd Thuys -ventilatorkachel Draagbaar. Met deze kachel kunt u gemakkelijk en snel genieten van de warmte. Hij beschikt over twee verwarmingsstanden die u met slechts één knop kunt instellen. Of u nu een snelle opwarming wilt of een constante warmte, deze ventilatorkachel kan aan al uw behoeften voldoen. Naast zijn stijlvolle design en krachtige verwarmingsfunctie, is deze ventilatorkachel ook uitgerust met beveiligingsfuncties. Hij heeft bescherming tegen oververhitting, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over mogelijke schade of gevaren. Daarnaast heeft hij ook een valbeveiliging, zodat u zich veilig kunt voelen, zelfs als de kachel per ongeluk omvalt. Deze draagbare ventilatorkachel is niet alleen geschikt voor uw kamer, maar ook voor uw badkamer en andere plekken waar u wat extra warmte nodig heeft. Hij is compact en lichtgewicht, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is. Of u nu lekker wilt ontspannen in uw woonkamer of wat warmte wilt tijdens het douchen, deze ventilatorkachel kan het allemaal aan. Wacht niet langer en geniet van de warmte tijdens de koude Nederlandse dagen met deze verbazingwekkende Thuys -ventilatorkachel Draagbaar.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Thuys -ventilatorkachel Draagbaar

De Thuys -ventilatorkachel Draagbaar is geschikt voor ruimtes tot 30 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Thuys -ventilatorkachel Draagbaar wel of niet geschikt.

De Thuys -ventilatorkachel Draagbaar beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Thuys -ventilatorkachel Draagbaar is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze Thuys -ventilatorkachel Draagbaar is 1000 tot 1500 watt.

De Thuys -ventilatorkachel Draagbaar heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Ja.

De Thuys -ventilatorkachel Draagbaar is 13 cm breed, 20 cm hoog en 12 cm lang.

De plaatsing van de Thuys -ventilatorkachel Draagbaar is: Vrijstaand.