1. Infraroodkachel
  2. inoverhome Infrarood Verwarmingspaneelmet Smart Thermostaat

inoverhome Infrarood Verwarmingspaneelmet Smart Thermostaat

4.5/5

Deze inoverhome Infrarood Verwarmingspaneelmet Smart Thermostaat is geschikt voor een ruimte tot 12 m². Je hebt de keuze uit 1 warmtestanden. De afmetingen van deze inoverhome Infrarood Verwarmingspaneelmet Smart Thermostaat zijn 100 cm breedte, 1 cm hoogte en 60 cm lengte. 

Specificaties inoverhome Infrarood Verwarmingspaneelmet Smart Thermostaat

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen500 tot 1000 watt

 

KleurWit
PlaatsingWandmontage

Omschrijving van de inoverhome Infrarood Verwarmingspaneelmet Smart Thermostaat

De inoverhome infrarood verwarmingspaneelmet Smart Thermostaat is een revolutionair product dat niet alleen warmte en comfort biedt, maar ook een verfijnde esthetische uitstraling heeft. Met zijn slanke en moderne ontwerp past dit verwarmingspaneel perfect in elk interieur, of het nu in een woonkamer, slaapkamer of kantoorruimte is. Dit verwarmingspaneel maakt gebruik van infraroodtechnologie om efficiënt en gelijkmatig warmte te verspreiden. In tegenstelling tot traditionele verwarmingssystemen verwarmt het niet de lucht, maar de objecten en mensen in de ruimte. Dit zorgt voor een aangename warmte zonder luchtcirculatie, wat ideaal is voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen. Bovendien is dit verwarmingspaneel uitgerust met een Smart Thermostaat, waarmee je de temperatuur eenvoudig kunt regelen via een app op je smartphone of tablet. Zo kun je altijd genieten van de perfecte temperatuur, waar je ook bent. Naast zijn functionele eigenschappen heeft de inoverhome infrarood verwarmingspaneelmet Smart Thermostaat ook een esthetisch design. Het strakke en minimalistische ontwerp voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Bovendien is het paneel verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor je het perfect kunt afstemmen op je eigen stijl en interieur. Of je nu kiest voor een klassieke witte afwerking of een gedurfde metallic tint, dit verwarmingspaneel zal zeker een eyecatcher zijn in je huis of.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de inoverhome Infrarood Verwarmingspaneelmet Smart Thermostaat

De inoverhome Infrarood Verwarmingspaneelmet Smart Thermostaat is geschikt voor ruimtes tot 12 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze inoverhome Infrarood Verwarmingspaneelmet Smart Thermostaat wel of niet geschikt.

De inoverhome Infrarood Verwarmingspaneelmet Smart Thermostaat beschikt over 1 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De inoverhome Infrarood Verwarmingspaneelmet Smart Thermostaat is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze inoverhome Infrarood Verwarmingspaneelmet Smart Thermostaat is 500 tot 1000 watt.

De inoverhome Infrarood Verwarmingspaneelmet Smart Thermostaat heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Nee.

De inoverhome Infrarood Verwarmingspaneelmet Smart Thermostaat is 100 cm breed, 1 cm hoog en 60 cm lang.

De plaatsing van de inoverhome Infrarood Verwarmingspaneelmet Smart Thermostaat is: Wandmontage.