1. Infraroodkachel
  2. Wonderwall 45 infraroodverwarmingweektimer IP24

Wonderwall 45 infraroodverwarmingweektimer IP24

4.5/5

Deze Wonderwall 45 infraroodverwarmingweektimer IP24 is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Wonderwall 45 infraroodverwarmingweektimer IP24 zijn 50 cm breedte, 90 cm hoogte en 4 cm lengte. 

Specificaties Wonderwall 45 infraroodverwarmingweektimer IP24

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

KleurWit
Plaatsing

Omschrijving van de Wonderwall 45 infraroodverwarmingweektimer IP24

Met de Wonderwall 45 infraroodverwarmingweektimer IP24 haal je de nieuwste technologie in huis om te genieten van behaaglijke warmte. Deze innovatieve infraroodverwarming van Klarstein zorgt op een efficiënte en ruimtebesparende manier voor een aangename temperatuur in elke kamer. De Wonderwall 45 maakt gebruik van infraroodstraling, waardoor de warmte direct op objecten en personen wordt overgebracht. Dit zorgt voor een gelijkmatige en comfortabele verwarming, zonder dat de lucht droog of benauwd aanvoelt. Bovendien is deze verwarming uitgerust met een handige weektimer, waarmee je eenvoudig de gewenste verwarmingsperiodes kunt instellen. Zo kun je de verwarming automatisch aanpassen aan je dagelijkse routine, waardoor je altijd thuiskomt in een warme en gezellige omgeving. Daarnaast is de Wonderwall 45 IP24 gecertificeerd, wat betekent dat hij spatwaterdicht is en veilig gebruikt kan worden in vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Dankzij het slanke en moderne design past deze verwarming perfect in elk interieur. Met zijn vermogen van 450 watt kun je met de Wonderwall 45 een oppervlakte tot 8 vierkante meter verwarmen. Geniet van de voordelen van infraroodverwarming en creëer een comfortabele en gezellige sfeer in elke ruimte met de Wonderwall 45 infraroodverwarmingweektimer IP24.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Wonderwall 45 infraroodverwarmingweektimer IP24

De Wonderwall 45 infraroodverwarmingweektimer IP24 is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Wonderwall 45 infraroodverwarmingweektimer IP24 wel of niet geschikt.

De Wonderwall 45 infraroodverwarmingweektimer IP24 beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Wonderwall 45 infraroodverwarmingweektimer IP24 is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Wonderwall 45 infraroodverwarmingweektimer IP24 is 0 tot 500 watt.

De Wonderwall 45 infraroodverwarmingweektimer IP24 heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Wonderwall 45 infraroodverwarmingweektimer IP24 is 50 cm breed, 90 cm hoog en 4 cm lang.

De plaatsing van de Wonderwall 45 infraroodverwarmingweektimer IP24 is: .

Vergelijk met andere kachels