1. Infraroodkachel
  2. Airrex AH-720 Elektrische infraroodstraler

Airrex AH-720 Elektrische infraroodstraler

4.5/5

Deze Airrex AH-720 Elektrische infraroodstraler is geschikt voor een ruimte tot 50 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Airrex AH-720 Elektrische infraroodstraler zijn 54 cm breedte, 80 cm hoogte en 29 cm lengte. 

Specificaties Airrex AH-720 Elektrische infraroodstraler

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen2500 tot 3000 watt

 

KleurAntraciet
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Airrex AH-720 Elektrische infraroodstraler

De Airrex AH-720 Elektrische infraroodstraler biedt de perfecte verwarmingsoplossing voor iedereen die op zoek is naar efficiënte en comfortabele warmte. Deze innovatieve infraroodstraler werkt op een unieke manier, waarbij het niet de lucht verwarmt, maar direct het materiaal. Hierdoor wordt de warmte net zo aangenaam ervaren als de warmte van de zon. Met de Airrex AH-720 kunt u genieten van een heerlijk warme omgeving zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over droge lucht of tocht. De infraroodstraling dringt diep door in de objecten en mensen die zich in de ruimte bevinden, waardoor een gelijkmatige en comfortabele warmte wordt gecreëerd. Bovendien zorgt de elektrische werking ervoor dat er geen verbrandingsgassen vrijkomen, waardoor deze straler ook geschikt is voor gebruik binnenshuis. Met een vermogen van 720 watt en een stralingsbereik van maximaal 14 vierkante meter, is de Airrex AH-720 perfect voor zowel kleine als middelgrote ruimtes. Of het nu gaat om uw woonkamer, kantoor of terras, deze infraroodstraler zorgt voor een aangename en efficiënte verwarming. Daarnaast is het compacte en moderne ontwerp van de straler een aanwinst voor elk interieur. Kies voor de Airrex AH-720 Elektrische infraroodstraler en geniet van de warmte en het comfort dat deze innovatieve verwarmingsoplossing biedt.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Airrex AH-720 Elektrische infraroodstraler

De Airrex AH-720 Elektrische infraroodstraler is geschikt voor ruimtes tot 50 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Airrex AH-720 Elektrische infraroodstraler wel of niet geschikt.

De Airrex AH-720 Elektrische infraroodstraler beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Airrex AH-720 Elektrische infraroodstraler is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Airrex AH-720 Elektrische infraroodstraler is 2500 tot 3000 watt.

De Airrex AH-720 Elektrische infraroodstraler heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Airrex AH-720 Elektrische infraroodstraler is 54 cm breed, 80 cm hoog en 29 cm lang.

De plaatsing van de Airrex AH-720 Elektrische infraroodstraler is: Vrijstaand.