1. Infraroodkachel
  2. Kumtel Infrarood Verwarming met Afstandsbediening

Kumtel Infrarood Verwarming met Afstandsbediening

4.5/5

Deze Kumtel Infrarood Verwarming met Afstandsbediening is geschikt voor een ruimte tot 24 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Kumtel Infrarood Verwarming met Afstandsbediening zijn 30 cm breedte, 105 cm hoogte en 50 cm lengte. 

Specificaties Kumtel Infrarood Verwarming met Afstandsbediening

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt

 

Kleurzwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Kumtel Infrarood Verwarming met Afstandsbediening

De Kumtel Infrarood Verwarming met Afstandsbediening is een revolutionaire manier om je huis warm en gezellig te houden. Met een vermogen van 1200 Watt genereert deze verwarmer niet alleen een aangename warmte, maar is hij ook nog eens energiezuinig. Dankzij de infraroodtechnologie wordt de warmte direct naar de objecten en mensen in de kamer gestraald, waardoor er geen energie verloren gaat aan het verwarmen van de lucht. Dit zorgt niet alleen voor een hoger comfortniveau, maar ook voor lagere energiekosten! Met de handige afstandsbediening kun je de Kumtel Infrarood Verwarming eenvoudig bedienen vanuit je luie stoel. Stel de gewenste temperatuur in en geniet van een aangename warmte in elke hoek van de kamer. Of je nu in de woonkamer zit te ontspannen, in de slaapkamer een boek leest of in de studeerkamer aan het werk bent, deze verwarmer zorgt overal voor een aangename temperatuur. Bovendien beschikt de verwarmer over verschillende standen, zodat je de warmte kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeur. Met de Kumtel Infrarood Verwarming met Afstandsbediening haal je niet alleen een efficiënte en gebruiksvriendelijke verwarmer in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Het slanke en moderne design past moeiteloos in elke ruimte en vormt een mooie aanvulling op je inrichting. Dus waar wacht je nog op? Creëer een warme.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Kumtel Infrarood Verwarming met Afstandsbediening

De Kumtel Infrarood Verwarming met Afstandsbediening is geschikt voor ruimtes tot 24 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Kumtel Infrarood Verwarming met Afstandsbediening wel of niet geschikt.

De Kumtel Infrarood Verwarming met Afstandsbediening beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Kumtel Infrarood Verwarming met Afstandsbediening is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Kumtel Infrarood Verwarming met Afstandsbediening is 1000 tot 1500 watt.

De Kumtel Infrarood Verwarming met Afstandsbediening heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Nee.

De Kumtel Infrarood Verwarming met Afstandsbediening is 30 cm breed, 105 cm hoog en 50 cm lang.

De plaatsing van de Kumtel Infrarood Verwarming met Afstandsbediening is: Vrijstaand.

Vergelijk met andere kachels