1. Infraroodkachel
  2. Klarstein Wonderwall Air Art Infinite infrarood verwarming wand FB

Klarstein Wonderwall Air Art Infinite infrarood verwarming wand FB

4.5/5

Deze Klarstein Wonderwall Air Art Infinite infrarood verwarming wand FB is geschikt voor een ruimte tot 11 m². Je hebt de keuze uit 1 warmtestanden. De afmetingen van deze Klarstein Wonderwall Air Art Infinite infrarood verwarming wand FB zijn 90 cm breedte, 60 cm hoogte en 1.60 cm lengte. 

Specificaties Klarstein Wonderwall Air Art Infinite infrarood verwarming wand FB

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen500 tot 1000 watt

 

KleurWit
PlaatsingWandmontage

Omschrijving van de Klarstein Wonderwall Air Art Infinite infrarood verwarming wand FB

De Klarstein Wonderwall Air Art Infinite infraroodverwarming wand FB brengt niet alleen warmte, maar ook kunst en stijl in je huis. Met zijn slanke en elegante ontwerp past deze verwarming perfect in elk interieur. Dankzij de slimme techniek verspreidt de infraroodverwarming een weldadige warmte door de hele kamer, waardoor je altijd kunt genieten van een comfortabele en gezellige atmosfeer. Deze infraroodverwarming is niet alleen efficiënt en plaatsbesparend, maar ook onzichtbaar. Hij kan eenvoudig aan de muur worden bevestigd, waardoor hij geen kostbare ruimte in beslag neemt. Bovendien is de verwarming uitgerust met een unieke functie: hij kan worden omgetoverd tot een kunstwerk. Met de bijgeleverde afbeeldingen van bekende schilderijen of je eigen foto's kun je de verwarming personaliseren en hem laten opgaan in je interieur. De Klarstein Wonderwall Air Art Infinite infraroodverwarming wand FB is niet alleen een praktisch apparaat, maar ook een decoratief element dat je huis een artistieke touch geeft. Of je nu wilt genieten van een warme en gezellige sfeer of je interieur wilt verfraaien met een uniek kunstwerk, deze verwarming biedt het allemaal. Met zijn slimme techniek, plaatsbesparende ontwerp en mogelijkheid om te personaliseren, is dit de ideale verwarming voor elk vertrek in je huis.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Klarstein Wonderwall Air Art Infinite infrarood verwarming wand FB

De Klarstein Wonderwall Air Art Infinite infrarood verwarming wand FB is geschikt voor ruimtes tot 11 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Klarstein Wonderwall Air Art Infinite infrarood verwarming wand FB wel of niet geschikt.

De Klarstein Wonderwall Air Art Infinite infrarood verwarming wand FB beschikt over 1 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Klarstein Wonderwall Air Art Infinite infrarood verwarming wand FB is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Klarstein Wonderwall Air Art Infinite infrarood verwarming wand FB is 500 tot 1000 watt.

De Klarstein Wonderwall Air Art Infinite infrarood verwarming wand FB heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: .

De Klarstein Wonderwall Air Art Infinite infrarood verwarming wand FB is 90 cm breed, 60 cm hoog en 1.60 cm lang.

De plaatsing van de Klarstein Wonderwall Air Art Infinite infrarood verwarming wand FB is: Wandmontage.