1. Infraroodkachel
  2. Eurom Sani 400 WiFi Badkamerkachel

Eurom Sani 400 WiFi Badkamerkachel

4.5/5

Deze Eurom Sani 400 WiFi Badkamerkachel is geschikt voor een ruimte tot 20 m². Je hebt de keuze uit 1 warmtestanden. De afmetingen van deze Eurom Sani 400 WiFi Badkamerkachel zijn 46.50 cm breedte, 85 cm hoogte en 10 cm lengte. 

Specificaties Eurom Sani 400 WiFi Badkamerkachel

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

KleurWit
PlaatsingWandmontage

Omschrijving van de Eurom Sani 400 WiFi Badkamerkachel

De Eurom Sani 400 WiFi Badkamerkachel is de perfecte toevoeging aan je badkamer. Met zijn stijlvolle ontwerp en krachtige prestaties zorgt deze infraroodkachel voor een aangename warmte in elke hoek van de ruimte. Met een maximaal vermogen van 400 Watt biedt deze kachel voldoende warmte om je badkamer snel op te warmen, zodat je kunt genieten van een comfortabele en ontspannen douche-ervaring. Maar dat is nog niet alles! Met de handige WiFi-functie kun je de Sani 400 eenvoudig bedienen via je smartphone of tablet. Stel de gewenste temperatuur in, pas de warmte-intensiteit aan en plan zelfs vooraf wanneer de kachel moet inschakelen. Zo kun je bijvoorbeeld ervoor zorgen dat je badkamer al lekker warm is wanneer je 's ochtends wakker wordt, of dat je na een lange dag werken thuiskomt in een aangenaam verwarmde badkamer. Daarnaast is de Eurom Sani 400 WiFi Badkamerkachel ook nog eens energiezuinig. Door gebruik te maken van infraroodtechnologie wordt de warmte direct aan objecten en personen afgegeven, waardoor er geen energie verloren gaat aan het opwarmen van de lucht. Dit resulteert niet alleen in een efficiënte verwarming, maar bespaart ook nog eens energie en verlaagt je energierekening. Kortom, met de Eurom Sani 400 WiFi Badkamerkachel geniet je van een comfortabele en energiezuinige warmte in je badkamer.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Eurom Sani 400 WiFi Badkamerkachel

De Eurom Sani 400 WiFi Badkamerkachel is geschikt voor ruimtes tot 20 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Eurom Sani 400 WiFi Badkamerkachel wel of niet geschikt.

De Eurom Sani 400 WiFi Badkamerkachel beschikt over 1 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Eurom Sani 400 WiFi Badkamerkachel is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Eurom Sani 400 WiFi Badkamerkachel is 0 tot 500 watt.

De Eurom Sani 400 WiFi Badkamerkachel heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Eurom Sani 400 WiFi Badkamerkachel is 46.50 cm breed, 85 cm hoog en 10 cm lang.

De plaatsing van de Eurom Sani 400 WiFi Badkamerkachel is: Wandmontage.

Vergelijk met andere kachels