1. Infraroodkachel
  2. Dysis Comfortverwarming electrisch Infrarood kachel heater verwarming kachel

Dysis Comfortverwarming electrisch Infrarood kachel heater verwarming kachel

4.5/5

Deze Dysis Comfortverwarming electrisch Infrarood kachel heater verwarming kachel is geschikt voor een ruimte tot 20 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Dysis Comfortverwarming electrisch Infrarood kachel heater verwarming kachel zijn 29.5 cm breedte, 92.5 cm hoogte en 39 cm lengte. 

Specificaties Dysis Comfortverwarming electrisch Infrarood kachel heater verwarming kachel

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

Kleurzwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Dysis Comfortverwarming electrisch Infrarood kachel heater verwarming kachel

De Dysis Comfortverwarming is een elektrische infrarood kachel die zorgt voor een heerlijke warmteafgifte van 2000 watt. Met zijn krachtige infraroodstralen is deze kachel ideaal voor gebruik op het terras, in de buitenruimte, op het balkon en zelfs binnen. Dankzij zijn verwarmingsstand van 2000 watt kun je genieten van een aangename en comfortabele warmte, zelfs op de koudste dagen. Deze infrarood kachel maakt gebruik van kwarts om de warmte te genereren. Dit zorgt voor een efficiënte en snelle verwarming, waardoor je meteen kunt genieten van de heerlijke warmte. Of je nu een gezellige avond wilt doorbrengen op het terras of wat extra warmte nodig hebt in de buitenruimte, deze infrarood kachel is de perfecte keuze. Daarnaast is hij ook nog eens energiezuinig, waardoor je kosten bespaart terwijl je geniet van een comfortabele warmte. Met de Dysis Comfortverwarming haal je een veelzijdige en efficiënte kachel in huis. Dankzij zijn infraroodstralen zorgt hij voor een gelijkmatige warmteafgifte, zonder dat je hoeft te wachten op het opwarmen van de lucht. Bovendien is hij gemakkelijk te installeren en te gebruiken, zodat je direct kunt genieten van zijn weldadige warmte. Verwen jezelf en je gasten met de Dysis Comfortverwarming en geniet van eindeloze avonden in een warme en gezellige omgeving.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Dysis Comfortverwarming electrisch Infrarood kachel heater verwarming kachel

De Dysis Comfortverwarming electrisch Infrarood kachel heater verwarming kachel is geschikt voor ruimtes tot 20 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Dysis Comfortverwarming electrisch Infrarood kachel heater verwarming kachel wel of niet geschikt.

De Dysis Comfortverwarming electrisch Infrarood kachel heater verwarming kachel beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Dysis Comfortverwarming electrisch Infrarood kachel heater verwarming kachel is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Dysis Comfortverwarming electrisch Infrarood kachel heater verwarming kachel is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Dysis Comfortverwarming electrisch Infrarood kachel heater verwarming kachel heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Nee.

De Dysis Comfortverwarming electrisch Infrarood kachel heater verwarming kachel is 29.5 cm breed, 92.5 cm hoog en 39 cm lang.

De plaatsing van de Dysis Comfortverwarming electrisch Infrarood kachel heater verwarming kachel is: Vrijstaand.