1. Gaskachel
  2. ICQN Infrarood Kachel, Elektrische Verwarming Energiezuinig IP20 Elegant

ICQN Infrarood Kachel, Elektrische Verwarming Energiezuinig IP20 Elegant

4.5/5

Deze ICQN Infrarood Kachel, Elektrische Verwarming Energiezuinig IP20 Elegant is geschikt voor een ruimte tot 16 m². Je hebt de keuze uit 1 warmtestanden. De afmetingen van deze ICQN Infrarood Kachel, Elektrische Verwarming Energiezuinig IP20 Elegant zijn 54.50 cm breedte, 28 cm hoogte en 17.20 cm lengte. 

Specificaties ICQN Infrarood Kachel, Elektrische Verwarming Energiezuinig IP20 Elegant

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen500 tot 1000 watt

 

KleurGrijs
PlaatsingVrijstaand, Wandmontage

Omschrijving van de ICQN Infrarood Kachel, Elektrische Verwarming Energiezuinig IP20 Elegant

Maak kennis met de elegante grijze ICQN Infrarood Kachel, de perfecte infrarood heater voor het verwarmen van jouw ruimtes! Deze elektrische kachel is speciaal ontworpen om ruimtes van 8 m² tot 16 m² efficiënt en effectief te verwarmen. Met een maximaal verwarmingsvermogen van 900 watt biedt deze kachel de warmte die je nodig hebt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over hoge energiekosten. De ICQN Infrarood Kachel is niet alleen energiezuinig, maar ook veilig in gebruik. Met een kabellengte van 1,35 meter heb je voldoende bewegingsvrijheid om de kachel op de gewenste plek te plaatsen. De afmetingen van 54,5 x 28 x 17,2 cm maken het mogelijk om de kachel eenvoudig te installeren in elke ruimte. Met een gewicht van slechts 2,25 kg is deze kachel ook nog eens zeer draagbaar. Daarnaast voldoet de ICQN Infrarood Kachel aan de IP20 en CE-certificaten, wat betekent dat deze kachel veilig en betrouwbaar is. Geniet van de warmte en het comfort dat deze elegante infrarood heater biedt, en maak je geen zorgen over de energiekosten. Met de ICQN Infrarood Kachel haal je een kwalitatief hoogwaardige verwarmingsoplossing in huis!

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de ICQN Infrarood Kachel, Elektrische Verwarming Energiezuinig IP20 Elegant

De ICQN Infrarood Kachel, Elektrische Verwarming Energiezuinig IP20 Elegant is geschikt voor ruimtes tot 16 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze ICQN Infrarood Kachel, Elektrische Verwarming Energiezuinig IP20 Elegant wel of niet geschikt.

De ICQN Infrarood Kachel, Elektrische Verwarming Energiezuinig IP20 Elegant beschikt over 1 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De ICQN Infrarood Kachel, Elektrische Verwarming Energiezuinig IP20 Elegant is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze ICQN Infrarood Kachel, Elektrische Verwarming Energiezuinig IP20 Elegant is 500 tot 1000 watt.

De ICQN Infrarood Kachel, Elektrische Verwarming Energiezuinig IP20 Elegant heeft de beschikking over een timer: . Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: .

De ICQN Infrarood Kachel, Elektrische Verwarming Energiezuinig IP20 Elegant is 54.50 cm breed, 28 cm hoog en 17.20 cm lang.

De plaatsing van de ICQN Infrarood Kachel, Elektrische Verwarming Energiezuinig IP20 Elegant is: Vrijstaand, Wandmontage.