1. Infraroodkachel
  2. DURAMAXX Gashaard Keramische Gasverwarming 15 kg

DURAMAXX Gashaard Keramische Gasverwarming 15 kg

4.5/5

Deze DURAMAXX Gashaard Keramische Gasverwarming 15 kg is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze DURAMAXX Gashaard Keramische Gasverwarming 15 kg zijn 42 cm breedte, 73 cm hoogte en 34 cm lengte. 

Specificaties DURAMAXX Gashaard Keramische Gasverwarming 15 kg

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen4000 watt en meer

 

KleurZwart
Plaatsing

Omschrijving van de DURAMAXX Gashaard Keramische Gasverwarming 15 kg

Met de DURAMAXX Gashaard Keramische Gasverwarming 15 kg kunt u op een eenvoudige en snelle manier een heerlijke warmte creëren op plaatsen waar geen permanente verwarmingsoptie of stroomaansluiting beschikbaar is. Deze keramische gasverwarming is ideaal voor het snel verwarmen van afgekoelde serres, werkplaatsen of overdekte terrassen, zodat u ook op koudere dagen comfortabel kunt genieten van uw verblijf. Of u nu gezellig samen wilt zijn op uw veranda of buiten wilt werken in de frisse lucht, u hoeft zich geen zorgen te maken over bevriezende vingers. Met een gewicht van 15 kg is deze gashaard gemakkelijk te verplaatsen en te installeren op elke gewenste plek. Dankzij het compacte ontwerp neemt de gasverwarming niet veel ruimte in beslag, waardoor het perfect is voor kleine ruimtes. Bovendien zorgt het keramische verwarmingselement voor een efficiënte en gelijkmatige warmteverdeling, waardoor u kunt genieten van een aangename en gezellige sfeer. De DURAMAXX Gashaard Keramische Gasverwarming is voorzien van een veiligheidsmechanisme dat de gastoevoer automatisch uitschakelt als de vlam per ongeluk uitgaat. Dit zorgt voor een veilige en betrouwbare werking. Daarnaast is de gashaard eenvoudig te bedienen met de draaiknop, waarmee u de gewenste warmte-intensiteit kunt regelen. Kortom.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de DURAMAXX Gashaard Keramische Gasverwarming 15 kg

De DURAMAXX Gashaard Keramische Gasverwarming 15 kg is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze DURAMAXX Gashaard Keramische Gasverwarming 15 kg wel of niet geschikt.

De DURAMAXX Gashaard Keramische Gasverwarming 15 kg beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De DURAMAXX Gashaard Keramische Gasverwarming 15 kg is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze DURAMAXX Gashaard Keramische Gasverwarming 15 kg is 4000 watt en meer.

De DURAMAXX Gashaard Keramische Gasverwarming 15 kg heeft de beschikking over een timer: . Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: .

De DURAMAXX Gashaard Keramische Gasverwarming 15 kg is 42 cm breed, 73 cm hoog en 34 cm lang.

De plaatsing van de DURAMAXX Gashaard Keramische Gasverwarming 15 kg is: .