1. Infraroodkachel
  2. ulsonix Verwarmd droogrek 24 verwarmingsstaven

ulsonix Verwarmd droogrek 24 verwarmingsstaven

4.5/5

Deze ulsonix Verwarmd droogrek 24 verwarmingsstaven is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze ulsonix Verwarmd droogrek 24 verwarmingsstaven zijn 68 cm breedte, 109 cm hoogte en 70 cm lengte. 

Specificaties ulsonix Verwarmd droogrek 24 verwarmingsstaven

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

KleurGrijs
Plaatsing

Omschrijving van de ulsonix Verwarmd droogrek 24 verwarmingsstaven

Bespaar energie en droog je handdoeken of spijkerbroeken snel, zelfs in de winter! Met het verwarmde droogrek van ulsonix is dit geen enkel probleem. Het droogrek beschikt over 24 verwarmingsstaven waarop tot wel 20 kg vers gewassen textiel kan worden opgehangen. Dankzij de gelijkmatige warmtetoevoer tot wel 55 °C zal je wasgoed sneller drogen dan wanneer je het aan de lucht laat drogen. Bovendien verbruikt het droogrek aanzienlijk minder stroom dan een conventionele wasdroger, waardoor het een ideale keuze is voor mensen die milieubewust willen zijn en hun tijd efficiënt willen indelen. Het ulsonix verwarmde droogrek biedt een optimaal compromis tussen milieubewustzijn en timemanagement. Het is niet alleen geschikt voor thuisgebruik, maar ook voor professionele kapsalons en schoonheidssalons. Met dit droogrek kunnen handdoeken en andere textielitems snel en efficiënt worden gedroogd, waardoor de wachttijd tussen klanten wordt verkort. Bovendien zorgt de gelijkmatige warmtetoevoer ervoor dat het textiel gelijkmatig wordt gedroogd, zonder dat er lelijke vouwen of kreukels ontstaan. Dus, als je op zoek bent naar een energiebesparende en sneldrogende oplossing voor je wasgoed, is het ulsonix verwarmde droogrek met 24 verwarmingsstaven de perfecte keuze. Geniet van droge handdoeken en spijkerbroeken, zelfs tijdens.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de ulsonix Verwarmd droogrek 24 verwarmingsstaven

De ulsonix Verwarmd droogrek 24 verwarmingsstaven is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze ulsonix Verwarmd droogrek 24 verwarmingsstaven wel of niet geschikt.

De ulsonix Verwarmd droogrek 24 verwarmingsstaven beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De ulsonix Verwarmd droogrek 24 verwarmingsstaven is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze ulsonix Verwarmd droogrek 24 verwarmingsstaven is 0 tot 500 watt.

De ulsonix Verwarmd droogrek 24 verwarmingsstaven heeft de beschikking over een timer: . Een aanpasbare thermostaat: en heeft ventilatie: .

De ulsonix Verwarmd droogrek 24 verwarmingsstaven is 68 cm breed, 109 cm hoog en 70 cm lang.

De plaatsing van de ulsonix Verwarmd droogrek 24 verwarmingsstaven is: .