1. Infraroodkachel
  2. TRIO Infrarood, fexibel verwarmingspaneel TRIO EO400 patroon 15 watervalafmetingen

TRIO Infrarood, fexibel verwarmingspaneel TRIO EO400 patroon 15 watervalafmetingen

4.5/5

Deze TRIO Infrarood, fexibel verwarmingspaneel TRIO EO400 patroon 15 watervalafmetingen is geschikt voor een ruimte tot 56 m². Je hebt de keuze uit 1 warmtestanden. De afmetingen van deze TRIO Infrarood, fexibel verwarmingspaneel TRIO EO400 patroon 15 watervalafmetingen zijn 10 cm breedte, 100 cm hoogte en 57 cm lengte. 

Specificaties TRIO Infrarood, fexibel verwarmingspaneel TRIO EO400 patroon 15 watervalafmetingen

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

KleurWaterval
PlaatsingWandmontage

Omschrijving van de TRIO Infrarood, fexibel verwarmingspaneel TRIO EO400 patroon 15 watervalafmetingen

De TRIO Infrarood verwarming is een flexibel en innovatief paneel dat zorgt voor een aangename warmte in elke kamer. Met zijn unieke ontwerp en gebruik van koolstofvezel, creëert dit verwarmingspaneel lange infraroodgolven die zorgen voor een optimaal thermisch comfort. Dankzij de hoge thermische geleidbaarheid van koolstofvezel, kunt u met de TRIO Infrarood verwarming het stroomverbruik verminderen en dus besparen op uw energierekening. Dit verwarmingspaneel verwarmt niet de lucht zelf, maar de objecten en het menselijk lichaam in de ruimte. Dit heeft als voordeel dat de bloedcirculatie in het lichaam wordt verbeterd, wat zorgt voor een aangenaam gevoel van warmte en welzijn. Met de TRIO Infrarood verwarming geniet u niet alleen van een efficiënte en energiebesparende verwarming, maar ook van een stijlvol en modern design. Het paneel heeft een watervalafmeting, wat zorgt voor een unieke en opvallende uitstraling. Het flexibele ontwerp maakt het mogelijk om de verwarming eenvoudig aan de muur te bevestigen of zelfs op te hangen aan het plafond. Kies voor de TRIO Infrarood verwarming en geniet van comfort en warmte in stijl.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de TRIO Infrarood, fexibel verwarmingspaneel TRIO EO400 patroon 15 watervalafmetingen

De TRIO Infrarood, fexibel verwarmingspaneel TRIO EO400 patroon 15 watervalafmetingen is geschikt voor ruimtes tot 56 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze TRIO Infrarood, fexibel verwarmingspaneel TRIO EO400 patroon 15 watervalafmetingen wel of niet geschikt.

De TRIO Infrarood, fexibel verwarmingspaneel TRIO EO400 patroon 15 watervalafmetingen beschikt over 1 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De TRIO Infrarood, fexibel verwarmingspaneel TRIO EO400 patroon 15 watervalafmetingen is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze TRIO Infrarood, fexibel verwarmingspaneel TRIO EO400 patroon 15 watervalafmetingen is 0 tot 500 watt.

De TRIO Infrarood, fexibel verwarmingspaneel TRIO EO400 patroon 15 watervalafmetingen heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De TRIO Infrarood, fexibel verwarmingspaneel TRIO EO400 patroon 15 watervalafmetingen is 10 cm breed, 100 cm hoog en 57 cm lang.

De plaatsing van de TRIO Infrarood, fexibel verwarmingspaneel TRIO EO400 patroon 15 watervalafmetingen is: Wandmontage.