1. Infraroodkachel
  2. Infrarood Elektrische StraalKachelCompact&Draagbaar met Omvalbeveiliging

Infrarood Elektrische StraalKachelCompact&Draagbaar met Omvalbeveiliging

4.5/5

Deze Infrarood Elektrische StraalKachelCompact&Draagbaar met Omvalbeveiliging is geschikt voor een ruimte tot 30 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Infrarood Elektrische StraalKachelCompact&Draagbaar met Omvalbeveiliging zijn 29 cm breedte, 13 cm hoogte en 36 cm lengte. 

Specificaties Infrarood Elektrische StraalKachelCompact&Draagbaar met Omvalbeveiliging

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen500 tot 1000 watt

 

Kleurwit
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Infrarood Elektrische StraalKachelCompact&Draagbaar met Omvalbeveiliging

Met onze Infrarood Elektrische StraalKachel Compact & Draagbaar met Omvalbeveiliging hoef je nooit meer het hele vertrek te verwarmen tot 21 graden en onnodig energie te verspillen. Deze innovatieve kachel maakt gebruik van infraroodtechnologie om directe warmte te leveren daar waar je het nodig hebt. Dankzij het compacte en draagbare ontwerp kun je de kachel gemakkelijk verplaatsen naar elke gewenste ruimte in huis. Deze straalkachel is niet alleen efficiënt in energieverbruik, maar ook uiterst veilig in gebruik. Met de ingebouwde omvalbeveiliging hoef je je geen zorgen te maken dat de kachel per ongeluk omvalt en schade veroorzaakt. Het apparaat schakelt automatisch uit zodra het wordt gekanteld, waardoor mogelijke ongelukken worden voorkomen. Daarnaast biedt onze kachel ook extra functionaliteiten om je comfort te verhogen. Met de instelbare thermostaat kun je de gewenste temperatuur nauwkeurig regelen, terwijl de timerfunctie je in staat stelt om de kachel automatisch uit te schakelen op een vooraf ingestelde tijd. Of je nu 's avonds ontspant op de bank of 's ochtends snel een warme badkamer nodig hebt, deze straalkachel is de perfecte oplossing voor gerichte en efficiënte verwarming.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Infrarood Elektrische StraalKachelCompact&Draagbaar met Omvalbeveiliging

De Infrarood Elektrische StraalKachelCompact&Draagbaar met Omvalbeveiliging is geschikt voor ruimtes tot 30 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Infrarood Elektrische StraalKachelCompact&Draagbaar met Omvalbeveiliging wel of niet geschikt.

De Infrarood Elektrische StraalKachelCompact&Draagbaar met Omvalbeveiliging beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Infrarood Elektrische StraalKachelCompact&Draagbaar met Omvalbeveiliging is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Infrarood Elektrische StraalKachelCompact&Draagbaar met Omvalbeveiliging is 500 tot 1000 watt.

De Infrarood Elektrische StraalKachelCompact&Draagbaar met Omvalbeveiliging heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Nee.

De Infrarood Elektrische StraalKachelCompact&Draagbaar met Omvalbeveiliging is 29 cm breed, 13 cm hoog en 36 cm lang.

De plaatsing van de Infrarood Elektrische StraalKachelCompact&Draagbaar met Omvalbeveiliging is: Vrijstaand.