1. Infraroodkachel
  2. Eurom Sani 800WiFi Badkamer infraroodpaneel

Eurom Sani 800WiFi Badkamer infraroodpaneel

4.5/5

Deze Eurom Sani 800WiFi Badkamer infraroodpaneel is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit 0 warmtestanden. De afmetingen van deze Eurom Sani 800WiFi Badkamer infraroodpaneel zijn 55 cm breedte, 5 cm hoogte en lengte. 

Specificaties Eurom Sani 800WiFi Badkamer infraroodpaneel

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen500 tot 1000 watt

 

KleurZwart
PlaatsingWandmontage

Omschrijving van de Eurom Sani 800WiFi Badkamer infraroodpaneel

Ontdek de Eurom Sani 800WiFi Badkamer infraroodpaneel, de perfecte oplossing voor een koude badkamer in de ochtend. Met dit zwarte infraroodpaneel stap je altijd een warme badkamer binnen, terwijl het ook een moderne, chique en unieke uitstraling geeft. Bovendien kun je je handdoek gemakkelijk aan de roestvrijstalen beugels hangen die aan het paneel zijn bevestigd, zodat er altijd een warme handdoek voor je klaarhangt. De Sani 800 badkamerverwarming is speciaal ontworpen voor de badkamer en heeft een groter vermogen, waardoor het ook geschikt is voor grote badkamers. Dit infraroodpaneel verwarmt de badkamer snel en heeft vrijwel geen opwarmtijd, waardoor je direct de warmte op je huid voelt. Dankzij de instelbare weektimer is deze elektrische verwarming ook zuinig in gebruik. Je kunt eenvoudig de verwarming instellen wanneer deze aan of uit moet staan, waardoor de badkamerverwarming niet onnodig aanstaat en je nooit meer vergeet om deze uit te zetten. Met de Eurom Sani 800WiFi Badkamer infraroodpaneel geniet je elke dag van een warme en comfortabele badkamerervaring.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Eurom Sani 800WiFi Badkamer infraroodpaneel

De Eurom Sani 800WiFi Badkamer infraroodpaneel is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Eurom Sani 800WiFi Badkamer infraroodpaneel wel of niet geschikt.

De Eurom Sani 800WiFi Badkamer infraroodpaneel beschikt over 0 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Eurom Sani 800WiFi Badkamer infraroodpaneel is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Eurom Sani 800WiFi Badkamer infraroodpaneel is 500 tot 1000 watt.

De Eurom Sani 800WiFi Badkamer infraroodpaneel heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Eurom Sani 800WiFi Badkamer infraroodpaneel is 55 cm breed, 5 cm hoog en lang.

De plaatsing van de Eurom Sani 800WiFi Badkamer infraroodpaneel is: Wandmontage.

Vergelijk met andere kachels