1. Infraroodkachel
  2. TRIO Infraroodstraler flexibel verwarmingspaneeldesign 14 transparant, afmetingen

TRIO Infraroodstraler flexibel verwarmingspaneeldesign 14 transparant, afmetingen

4.5/5

Deze TRIO Infraroodstraler flexibel verwarmingspaneeldesign 14 transparant, afmetingen is geschikt voor een ruimte tot 56 m². Je hebt de keuze uit 1 warmtestanden. De afmetingen van deze TRIO Infraroodstraler flexibel verwarmingspaneeldesign 14 transparant, afmetingen zijn 10 cm breedte, 100 cm hoogte en 57 cm lengte. 

Specificaties TRIO Infraroodstraler flexibel verwarmingspaneeldesign 14 transparant, afmetingen

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

KleurWit
PlaatsingWandmontage

Omschrijving van de TRIO Infraroodstraler flexibel verwarmingspaneeldesign 14 transparant, afmetingen

De TRIO Infraroodstraler flexibel verwarmingspaneeldesign 14 transparant is de ideale oplossing voor het verwarmen van uw kamer met maximaal comfort. Dankzij de lange infraroodgolven die worden gegenereerd wanneer de koolstofvezel wordt verwarmd, kunt u genieten van een aangename en gezellige warmte. De koolstofvezel heeft een uitstekende thermische geleidbaarheid, waardoor u het energieverbruik kunt verminderen en besparen op uw verwarmingskosten. In tegenstelling tot traditionele radiatoren, verwarmt deze infraroodstraler niet de lucht zelf, maar de objecten en het menselijk lichaam in de ruimte. Dit zorgt voor een verbeterde bloedcirculatie in het lichaam en creëert een gevoel van comfort en ontspanning. Het grootste deel van de radiator is gemaakt van een duurzame polymeer verwarmingsfilm, die flexibel en breukvast is. Daarbovenop is een prachtig grafisch patroon aangebracht, waardoor dit verwarmingspaneel ook een stijlvolle toevoeging is aan uw interieur. Dankzij het slimme ontwerp van de TRIO Infraroodstraler is deze eenvoudig op te rollen, waardoor hij zeer draagbaar en gemakkelijk te verplaatsen is. Het lage gewicht maakt het dragen nog comfortabeler. Daarnaast is de infraroodstraler voorzien van een handige aan/uit-schakelaar, zodat u hem eenvoudig kunt bedienen. De eenvoudige.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de TRIO Infraroodstraler flexibel verwarmingspaneeldesign 14 transparant, afmetingen

De TRIO Infraroodstraler flexibel verwarmingspaneeldesign 14 transparant, afmetingen is geschikt voor ruimtes tot 56 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze TRIO Infraroodstraler flexibel verwarmingspaneeldesign 14 transparant, afmetingen wel of niet geschikt.

De TRIO Infraroodstraler flexibel verwarmingspaneeldesign 14 transparant, afmetingen beschikt over 1 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De TRIO Infraroodstraler flexibel verwarmingspaneeldesign 14 transparant, afmetingen is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze TRIO Infraroodstraler flexibel verwarmingspaneeldesign 14 transparant, afmetingen is 0 tot 500 watt.

De TRIO Infraroodstraler flexibel verwarmingspaneeldesign 14 transparant, afmetingen heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De TRIO Infraroodstraler flexibel verwarmingspaneeldesign 14 transparant, afmetingen is 10 cm breed, 100 cm hoog en 57 cm lang.

De plaatsing van de TRIO Infraroodstraler flexibel verwarmingspaneeldesign 14 transparant, afmetingen is: Wandmontage.

Vergelijk met andere kachels