1. Infraroodkachel
  2. Kibani Infrarood verwarmingspaneelmet standaard Paneel Heater Kachel met pootjes

Kibani Infrarood verwarmingspaneelmet standaard Paneel Heater Kachel met pootjes

4.5/5

Deze Kibani Infrarood verwarmingspaneelmet standaard Paneel Heater Kachel met pootjes is geschikt voor een ruimte tot 7 m². Je hebt de keuze uit 1 warmtestanden. De afmetingen van deze Kibani Infrarood verwarmingspaneelmet standaard Paneel Heater Kachel met pootjes zijn 90.50 cm breedte, 2.20 cm hoogte en 50.50 cm lengte. 

Specificaties Kibani Infrarood verwarmingspaneelmet standaard Paneel Heater Kachel met pootjes

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

Kleur50.5*90.5cm/450W met standaard
PlaatsingVrijstaand, Wandmontage, Plafondmontage, Wandcontactdoos

Omschrijving van de Kibani Infrarood verwarmingspaneelmet standaard Paneel Heater Kachel met pootjes

Met het Kibani Infrarood verwarmingspaneel met standaard Paneel Heater Kachel met pootjes geniet je van een efficiënte en kostenbesparende manier om je huis te verwarmen. Dit innovatieve verwarmingspaneel maakt gebruik van infraroodtechnologie om direct warmte af te geven aan de objecten en mensen in de ruimte. Deze infrarood heater is niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar ook een economisch slimme oplossing. Door de stijgende olie- en gasprijzen wordt het steeds belangrijker om bewust om te gaan met energie. Met dit verwarmingspaneel bespaar je niet alleen op je energierekening, maar geniet je ook van een comfortabele en gezellige warmte in je huis. Het infrarood verwarmingspaneel is gemakkelijk te bedienen en heeft een instelbare thermostaat, zodat je de temperatuur naar wens kunt regelen. Daarnaast heeft het paneel een modern en slank design, waardoor het naadloos in elk interieur past. De pootjes zorgen ervoor dat je het paneel gemakkelijk kunt verplaatsen en op elke gewenste plek kunt neerzetten. Of je nu je woonkamer, slaapkamer, kantoor of zelfs je garage wilt verwarmen, dit Kibani infrarood verwarmingspaneel biedt de ideale oplossing. Het paneel is niet alleen efficiënt en duurzaam, maar ook veilig in gebruik. Het wordt namelijk niet heet aan de buitenkant en er is geen risico op verbranding. Daarnaast is het paneel eenvoudig.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Kibani Infrarood verwarmingspaneelmet standaard Paneel Heater Kachel met pootjes

De Kibani Infrarood verwarmingspaneelmet standaard Paneel Heater Kachel met pootjes is geschikt voor ruimtes tot 7 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Kibani Infrarood verwarmingspaneelmet standaard Paneel Heater Kachel met pootjes wel of niet geschikt.

De Kibani Infrarood verwarmingspaneelmet standaard Paneel Heater Kachel met pootjes beschikt over 1 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Kibani Infrarood verwarmingspaneelmet standaard Paneel Heater Kachel met pootjes is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Kibani Infrarood verwarmingspaneelmet standaard Paneel Heater Kachel met pootjes is 0 tot 500 watt.

De Kibani Infrarood verwarmingspaneelmet standaard Paneel Heater Kachel met pootjes heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Nee.

De Kibani Infrarood verwarmingspaneelmet standaard Paneel Heater Kachel met pootjes is 90.50 cm breed, 2.20 cm hoog en 50.50 cm lang.

De plaatsing van de Kibani Infrarood verwarmingspaneelmet standaard Paneel Heater Kachel met pootjes is: Vrijstaand, Wandmontage, Plafondmontage, Wandcontactdoos.