1. Infraroodkachel
  2. Innovagoods Draagbare Mini Kachel Met handgreep Energiebesparing Mini Verwarming

Innovagoods Draagbare Mini Kachel Met handgreep Energiebesparing Mini Verwarming

4.5/5

Deze Innovagoods Draagbare Mini Kachel Met handgreep Energiebesparing Mini Verwarming is geschikt voor een ruimte tot 10 m². Je hebt de keuze uit 1 warmtestanden. De afmetingen van deze Innovagoods Draagbare Mini Kachel Met handgreep Energiebesparing Mini Verwarming zijn 16 cm breedte, 14 cm hoogte en 11 cm lengte. 

Specificaties Innovagoods Draagbare Mini Kachel Met handgreep Energiebesparing Mini Verwarming

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen0 tot 500 watt, 500 tot 1000 watt

 

KleurGrijs
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Innovagoods Draagbare Mini Kachel Met handgreep Energiebesparing Mini Verwarming

De Innovagoods Draagbare Mini Kachel met handgreep is een innovatief apparaat dat gemakkelijk overal mee naartoe te nemen is. Dankzij de handige handgreep en het kleine, lichtgewicht en compacte ontwerp, kun je deze mini elektrische kachel overal mee naartoe nemen. Of je nu thuis bent, op kantoor, in de auto of zelfs buiten, deze kachel biedt de perfecte oplossing om je handen of voeten warm te houden tijdens koude winterdagen. Niet alleen is deze draagbare minikachel handig, maar het neemt ook weinig ruimte in beslag. Je kunt het gemakkelijk op de tafel, op de vloer, op het bureau of waar dan ook plaatsen. Het is de perfecte metgezel voor verschillende activiteiten zoals lezen, werken, studeren of televisie kijken. En het beste van alles is dat deze kachel zeer snel verwarmt, met een snelle verwarmingstijd van slechts 3 seconden. Daarnaast zorgt de groothoekluchtstroom ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt verspreid, wat zorgt voor een aangename en geruststellende warmte. Naast de handigheid en snelheid van verwarming, is deze draagbare mini kachel ook zeer energiezuinig. Met een laag elektriciteitsverbruik kun je genieten van de warmte zonder je zorgen te maken over hoge energierekeningen. Dus waar je ook bent, met deze Innovagoods Draagbare Mini Kachel met handgreep ben je altijd verzekerd van warmte en comfort.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Innovagoods Draagbare Mini Kachel Met handgreep Energiebesparing Mini Verwarming

De Innovagoods Draagbare Mini Kachel Met handgreep Energiebesparing Mini Verwarming is geschikt voor ruimtes tot 10 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Innovagoods Draagbare Mini Kachel Met handgreep Energiebesparing Mini Verwarming wel of niet geschikt.

De Innovagoods Draagbare Mini Kachel Met handgreep Energiebesparing Mini Verwarming beschikt over 1 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Innovagoods Draagbare Mini Kachel Met handgreep Energiebesparing Mini Verwarming is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Innovagoods Draagbare Mini Kachel Met handgreep Energiebesparing Mini Verwarming is 0 tot 500 watt, 500 tot 1000 watt.

De Innovagoods Draagbare Mini Kachel Met handgreep Energiebesparing Mini Verwarming heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Nee.

De Innovagoods Draagbare Mini Kachel Met handgreep Energiebesparing Mini Verwarming is 16 cm breed, 14 cm hoog en 11 cm lang.

De plaatsing van de Innovagoods Draagbare Mini Kachel Met handgreep Energiebesparing Mini Verwarming is: Vrijstaand.

Vergelijk met andere kachels