1. Infraroodkachel
  2. Infrarood verwarmingspaneel 800W- Wifi-app en Afstandsbediening met voetjes verwarming met ingebouwde thermostaat

Infrarood verwarmingspaneel 800W- Wifi-app en Afstandsbediening met voetjes verwarming met ingebouwde thermostaat

4.5/5

Deze Infrarood verwarmingspaneel 800W- Wifi-app en Afstandsbediening met voetjes verwarming met ingebouwde thermostaat is geschikt voor een ruimte tot 25 m². Je hebt de keuze uit 37 warmtestanden. De afmetingen van deze Infrarood verwarmingspaneel 800W- Wifi-app en Afstandsbediening met voetjes verwarming met ingebouwde thermostaat zijn 2.20 cm breedte, 100 cm hoogte en 80 cm lengte. 

Specificaties Infrarood verwarmingspaneel 800W- Wifi-app en Afstandsbediening met voetjes verwarming met ingebouwde thermostaat

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen500 tot 1000 watt

 

KleurWit, met voetjes
PlaatsingVrijstaand, Wandmontage, Plafondmontage

Omschrijving van de Infrarood verwarmingspaneel 800W- Wifi-app en Afstandsbediening met voetjes verwarming met ingebouwde thermostaat

Infrarood verwarmingspaneel 800W- Wifi-app en Afstandsbediening met voetjes verwarming met ingebouwde thermostaat. Dit 800W infrarood verwarmingspaneel biedt de perfecte oplossing voor duurzaamheid en kostenefficiëntie. Met zijn veelzijdigheid kan het paneel zowel aan de muur als aan het plafond worden gemonteerd, en zelfs vrijstaand gebruikt worden met behulp van de meegeleverde voetjes. Dit maakt het paneel een uitstekend alternatief voor traditionele verplaatsbare kachels. Het infrarood verwarmingspaneel beschikt over handige functionaliteiten die het gebruiksgemak vergroten. De ingebouwde thermostaat zorgt voor een nauwkeurige temperatuurregeling, waardoor je altijd kunt genieten van de perfecte warmte. Met de Wifi-app bediening heb je de mogelijkheid om het paneel eenvoudig op afstand te bedienen, waar je ook bent. Daarnaast is het paneel uitgerust met een oververhittingsbeveiliging, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid. Met dit infrarood verwarmingspaneel geniet je niet alleen van een aangename warmte, maar bespaar je ook op energiekosten. Door de efficiënte infraroodtechnologie wordt de warmte gelijkmatig verdeeld in de ruimte, waardoor je minder energie verbruikt. Bovendien heeft het paneel een lange levensduur, waardoor je jarenlang kunt genieten van de voordelen ervan. Kies voor duurzaamheid,.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Infrarood verwarmingspaneel 800W- Wifi-app en Afstandsbediening met voetjes verwarming met ingebouwde thermostaat

De Infrarood verwarmingspaneel 800W- Wifi-app en Afstandsbediening met voetjes verwarming met ingebouwde thermostaat is geschikt voor ruimtes tot 25 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Infrarood verwarmingspaneel 800W- Wifi-app en Afstandsbediening met voetjes verwarming met ingebouwde thermostaat wel of niet geschikt.

De Infrarood verwarmingspaneel 800W- Wifi-app en Afstandsbediening met voetjes verwarming met ingebouwde thermostaat beschikt over 37 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Infrarood verwarmingspaneel 800W- Wifi-app en Afstandsbediening met voetjes verwarming met ingebouwde thermostaat is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Infrarood verwarmingspaneel 800W- Wifi-app en Afstandsbediening met voetjes verwarming met ingebouwde thermostaat is 500 tot 1000 watt.

De Infrarood verwarmingspaneel 800W- Wifi-app en Afstandsbediening met voetjes verwarming met ingebouwde thermostaat heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Infrarood verwarmingspaneel 800W- Wifi-app en Afstandsbediening met voetjes verwarming met ingebouwde thermostaat is 2.20 cm breed, 100 cm hoog en 80 cm lang.

De plaatsing van de Infrarood verwarmingspaneel 800W- Wifi-app en Afstandsbediening met voetjes verwarming met ingebouwde thermostaat is: Vrijstaand, Wandmontage, Plafondmontage.