1. Infraroodkachel
  2. Oneiro’s luxe Elektrische haard met voet en gebogen frontkleur LxBxH: ECO infrarood kachelinfrarood verwarmingspaneel

Oneiro's luxe Elektrische haard met voet en gebogen frontkleur LxBxH: ECO infrarood kachelinfrarood verwarmingspaneel

4.5/5

Deze Oneiro's luxe Elektrische haard met voet en gebogen frontkleur LxBxH: ECO infrarood kachelinfrarood verwarmingspaneel is geschikt voor een ruimte tot 25 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Oneiro's luxe Elektrische haard met voet en gebogen frontkleur LxBxH: ECO infrarood kachelinfrarood verwarmingspaneel zijn 52 cm breedte, 16 cm hoogte en 66 cm lengte. 

Specificaties Oneiro's luxe Elektrische haard met voet en gebogen frontkleur LxBxH: ECO infrarood kachelinfrarood verwarmingspaneel

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt

 

Kleurwit,zwart,grijs
PlaatsingWandmontage

Omschrijving van de Oneiro's luxe Elektrische haard met voet en gebogen frontkleur LxBxH: ECO infrarood kachelinfrarood verwarmingspaneel

De luxe elektrische haard van Oneiro met voet en gebogen frontkleur is een prachtige toevoeging aan elke kamer. Met het gemak van gewoon aansluiten en ontspannen, brengt deze haard het traditionele beeld van een levenslange open haard naar de moderne tijd. Het beste van alles is dat het geen installatie vereist, je hoeft het alleen maar in de gewenste kamer te plaatsen en je kunt eindeloos veel ontwerpmogelijkheden ontdekken. Bovendien kun je het op elk moment verplaatsen naar elke plek in je huis, waardoor je flexibel bent in het creëren van de perfecte sfeer. Stel je voor hoe elegant en comfortabel deze haard is, met zijn echte vlammeneffect dat je warmte en gezelligheid biedt zonder gedoe. Geen gedoe meer met het aansteken van een vuur of het schoonmaken van asresten. Met een thermostaat kun je het gewenste warmtevermogen regelen en met de wekelijkse timer kun je het aan- en uitzetten volgens jouw wensen. Met de afstandsbediening bedien je moeiteloos alle functies. De afmetingen van deze haard zijn 66 x 52 x 16 cm en het heeft een maximaal vermogen van 2000 W. Zelfs zonder verwarming verbruikt het slechts 40 W, waardoor het energiezuinig is. Met 2 warmtekrachten en warmte door convectie zorgt deze haard voor een aangename temperatuur in de ruimte. Het heeft ook een uitlaat voor hete lucht en biedt bescherming tegen over.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Oneiro's luxe Elektrische haard met voet en gebogen frontkleur LxBxH: ECO infrarood kachelinfrarood verwarmingspaneel

De Oneiro's luxe Elektrische haard met voet en gebogen frontkleur LxBxH: ECO infrarood kachelinfrarood verwarmingspaneel is geschikt voor ruimtes tot 25 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Oneiro's luxe Elektrische haard met voet en gebogen frontkleur LxBxH: ECO infrarood kachelinfrarood verwarmingspaneel wel of niet geschikt.

De Oneiro's luxe Elektrische haard met voet en gebogen frontkleur LxBxH: ECO infrarood kachelinfrarood verwarmingspaneel beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Oneiro's luxe Elektrische haard met voet en gebogen frontkleur LxBxH: ECO infrarood kachelinfrarood verwarmingspaneel is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Oneiro's luxe Elektrische haard met voet en gebogen frontkleur LxBxH: ECO infrarood kachelinfrarood verwarmingspaneel is 1000 tot 1500 watt.

De Oneiro's luxe Elektrische haard met voet en gebogen frontkleur LxBxH: ECO infrarood kachelinfrarood verwarmingspaneel heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Oneiro's luxe Elektrische haard met voet en gebogen frontkleur LxBxH: ECO infrarood kachelinfrarood verwarmingspaneel is 52 cm breed, 16 cm hoog en 66 cm lang.

De plaatsing van de Oneiro's luxe Elektrische haard met voet en gebogen frontkleur LxBxH: ECO infrarood kachelinfrarood verwarmingspaneel is: Wandmontage.

Vergelijk met andere kachels