1. Infraroodkachel
  2. Arnell elektrische kachel infrarood Elegant

Arnell elektrische kachel infrarood Elegant

4.5/5

Deze Arnell elektrische kachel infrarood Elegant is geschikt voor een ruimte tot 30 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Arnell elektrische kachel infrarood Elegant zijn breedte, hoogte en lengte. 

Specificaties Arnell elektrische kachel infrarood Elegant

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt

 

KleurZwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Arnell elektrische kachel infrarood Elegant

De Arnell elektrische kachel infrarood Elegant is dé perfecte oplossing om de koude winterdagen comfortabel door te komen. Met deze kachel geniet je moeiteloos van een aangename warmte in elke ruimte. Dit elegante model zorgt voor een gelijkmatige opwarming en verspreidt de warmte tot in elke hoek van de kamer. Of je nu lekker wilt ontspannen in de woonkamer, heerlijk wilt slapen in de slaapkamer of hard aan het werk bent op kantoor, deze kachel past perfect bij elke gelegenheid. Naast het bieden van een aangename warmte, staat veiligheid hoog in het vaandel bij de Arnell elektrische kachel. Dankzij de automatische uitschakeling hoef je je geen zorgen te maken over het onnodig aan laten staan van de kachel. Bovendien is deze kachel uitgerust met bescherming tegen omvallen en oververhitting, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van de warmte zonder je zorgen te maken over eventuele ongelukken. Met de Arnell elektrische kachel infrarood Elegant ben je verzekerd van een stijlvolle en veilige verwarmingsoplossing. Creëer een gezellige en warme sfeer in elke ruimte en geniet optimaal van de wintermaanden.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Arnell elektrische kachel infrarood Elegant

De Arnell elektrische kachel infrarood Elegant is geschikt voor ruimtes tot 30 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Arnell elektrische kachel infrarood Elegant wel of niet geschikt.

De Arnell elektrische kachel infrarood Elegant beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Arnell elektrische kachel infrarood Elegant is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Arnell elektrische kachel infrarood Elegant is 1000 tot 1500 watt.

De Arnell elektrische kachel infrarood Elegant heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Arnell elektrische kachel infrarood Elegant is breed, hoog en lang.

De plaatsing van de Arnell elektrische kachel infrarood Elegant is: Vrijstaand.

Vergelijk met andere kachels