1. Infraroodkachel
  2. Kibani Infrarood Heater- Kachel met 3 warmtestanden Elektrische verwarming

Kibani Infrarood Heater- Kachel met 3 warmtestanden Elektrische verwarming

4.5/5

Deze Kibani Infrarood Heater- Kachel met 3 warmtestanden Elektrische verwarming is geschikt voor een ruimte tot 45 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Kibani Infrarood Heater- Kachel met 3 warmtestanden Elektrische verwarming zijn 33 cm breedte, 47 cm hoogte en 43 cm lengte. 

Specificaties Kibani Infrarood Heater- Kachel met 3 warmtestanden Elektrische verwarming

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt

 

KleurZwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Kibani Infrarood Heater- Kachel met 3 warmtestanden Elektrische verwarming

Ben je het zat om te bibberen terwijl je geniet van je favoriete film of serie, maar wil je niet te veel geld uitgeven aan gasverwarming? Dan is de Kibani Infrarood Heater de perfecte oplossing voor jou! Deze elektrische verwarming is een infraroodstraler met een instelbare thermostaat, waardoor je de temperatuur naar wens kunt aanpassen. Met maar liefst 6 kwartselementen en een vermogen tot wel 1500W, zorgt deze heater in enkele seconden voor een aangename warmte die je omgeving direct verwarmt. De Kibani Infrarood Heater is niet alleen efficiënt, maar ook nog eens energiebesparend. Dankzij de infraroodstraling wordt de warmte direct opgenomen door objecten en mensen in de ruimte, in plaats van de lucht te verwarmen. Hierdoor voelt de warmte veel aangenamer aan en bespaar je ook nog eens op je energierekening. Daarnaast is deze heater voorzien van een oververhittingsbeveiliging, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele ongelukken of brandgevaar. Geniet van een gezellige en warme omgeving terwijl je geld bespaart met de Kibani Infrarood Heater!

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Kibani Infrarood Heater- Kachel met 3 warmtestanden Elektrische verwarming

De Kibani Infrarood Heater- Kachel met 3 warmtestanden Elektrische verwarming is geschikt voor ruimtes tot 45 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Kibani Infrarood Heater- Kachel met 3 warmtestanden Elektrische verwarming wel of niet geschikt.

De Kibani Infrarood Heater- Kachel met 3 warmtestanden Elektrische verwarming beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Kibani Infrarood Heater- Kachel met 3 warmtestanden Elektrische verwarming is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Kibani Infrarood Heater- Kachel met 3 warmtestanden Elektrische verwarming is 1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt.

De Kibani Infrarood Heater- Kachel met 3 warmtestanden Elektrische verwarming heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Kibani Infrarood Heater- Kachel met 3 warmtestanden Elektrische verwarming is 33 cm breed, 47 cm hoog en 43 cm lang.

De plaatsing van de Kibani Infrarood Heater- Kachel met 3 warmtestanden Elektrische verwarming is: Vrijstaand.