1. Infraroodkachel
  2. Infrarood VerwarmingspaneelInfrarood Kachel Paneel Vrijstaand Of Wandmontage

Infrarood VerwarmingspaneelInfrarood Kachel Paneel Vrijstaand Of Wandmontage

4.5/5

Deze Infrarood VerwarmingspaneelInfrarood Kachel Paneel Vrijstaand Of Wandmontage is geschikt voor een ruimte tot 25 m². Je hebt de keuze uit 1 warmtestanden. De afmetingen van deze Infrarood VerwarmingspaneelInfrarood Kachel Paneel Vrijstaand Of Wandmontage zijn 80 cm breedte, 60 cm hoogte en 3 cm lengte. 

Specificaties Infrarood VerwarmingspaneelInfrarood Kachel Paneel Vrijstaand Of Wandmontage

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen0 tot 500 watt, 500 tot 1000 watt

 

KleurWit
PlaatsingVrijstaand, Wandmontage

Omschrijving van de Infrarood VerwarmingspaneelInfrarood Kachel Paneel Vrijstaand Of Wandmontage

Ben je ook van plan om je voor te bereiden op de steeds koudere dagen nu we de winter ingaan? Met het Infrarood Verwarmingspaneel ben je binnen enkele minuten weer heerlijk opgewarmd. Dit veelzijdige apparaat kan zowel vrijstaand als aan de muur worden gemonteerd, dankzij het handige 2-in-1 ontwerp. Het paneel kan eenvoudig worden ingesteld met de speciale stekker die bij de doos is inbegrepen. Deze stekker is geschikt voor elk Europees stopcontact. Dit verwarmingspaneel is met name geschikt voor gebruik in de woonkamer, slaapkamer of badkamer. Je kunt het gemakkelijk aan de muur bevestigen in de buurt van een stopcontact, of je plaatst het op de meegeleverde pootjes. Het paneel zorgt ervoor dat de ruimte in de eerste paar dagen acclimatiseert en vocht uit de lucht onttrekt, voordat je de volledige verwarmingskracht voelt. Infrarood verwarming is een moderne, schone en energiezuinige oplossing, wat vooral belangrijk is in deze tijd van hoge energiekosten. Bovendien is dit verwarmingspaneel uitgerust met 2 oververhittingsbeveiligingen, waardoor het zorgt voor maximale veiligheid. Met het Infrarood Verwarmingspaneel kun je genieten van een warme en comfortabele omgeving, zelfs op de koudste winterdagen. Dus bereid je voor op de winter en geniet van de voordelen van deze moderne en efficiënte infraroodkachel.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Infrarood VerwarmingspaneelInfrarood Kachel Paneel Vrijstaand Of Wandmontage

De Infrarood VerwarmingspaneelInfrarood Kachel Paneel Vrijstaand Of Wandmontage is geschikt voor ruimtes tot 25 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Infrarood VerwarmingspaneelInfrarood Kachel Paneel Vrijstaand Of Wandmontage wel of niet geschikt.

De Infrarood VerwarmingspaneelInfrarood Kachel Paneel Vrijstaand Of Wandmontage beschikt over 1 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Infrarood VerwarmingspaneelInfrarood Kachel Paneel Vrijstaand Of Wandmontage is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Infrarood VerwarmingspaneelInfrarood Kachel Paneel Vrijstaand Of Wandmontage is 0 tot 500 watt, 500 tot 1000 watt.

De Infrarood VerwarmingspaneelInfrarood Kachel Paneel Vrijstaand Of Wandmontage heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Ja.

De Infrarood VerwarmingspaneelInfrarood Kachel Paneel Vrijstaand Of Wandmontage is 80 cm breed, 60 cm hoog en 3 cm lang.

De plaatsing van de Infrarood VerwarmingspaneelInfrarood Kachel Paneel Vrijstaand Of Wandmontage is: Vrijstaand, Wandmontage.

Vergelijk met andere kachels