1. Infraroodkachel
  2. Eurom Sani 800 Wifi Infrarood verwarming

Eurom Sani 800 Wifi Infrarood verwarming

4.5/5

Deze Eurom Sani 800 Wifi Infrarood verwarming is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze Eurom Sani 800 Wifi Infrarood verwarming zijn breedte, hoogte en lengte. 

Specificaties Eurom Sani 800 Wifi Infrarood verwarming

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen500 tot 1000 watt

 

Kleur
Plaatsing

Omschrijving van de Eurom Sani 800 Wifi Infrarood verwarming

De Eurom Sani 800 Wifi infrarood verwarming is een krachtige en efficiënte oplossing voor een grote badkamer. Met zijn vermogen van 800 Watt is deze verwarming het grotere broertje van zijn voorgangers, de Sani 400 Wifi en de Sani 600 Wifi. Het infraroodpaneel zorgt ervoor dat de warmte direct voelbaar is op de huid, waardoor je snel kunt genieten van een heerlijk warme badkamer. Naast de snelle verwarming is de Eurom Sani 800 Wifi ook voorzien van een handige instelbare weektimer. Deze timer stelt je in staat om de verwarming in te stellen op de tijden dat jij in de badkamer bent. Hierdoor hoef je nooit meer te denken aan het aan- of uitzetten van de verwarming en bespaar je tegelijkertijd energie. Dankzij de wifi-functie kun je de verwarming zelfs op afstand bedienen via je smartphone, zodat je altijd kunt genieten van een warme en comfortabele badkamer. Met de Eurom Sani 800 Wifi infrarood verwarming haal je een duurzame en moderne oplossing in huis. Niet alleen geniet je van snelle en gerichte warmte, maar je bespaart ook nog eens energie dankzij de slimme timerfunctie. Creëer een aangename en ontspannen sfeer in je badkamer met deze krachtige en gebruiksvriendelijke verwarming.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Eurom Sani 800 Wifi Infrarood verwarming

De Eurom Sani 800 Wifi Infrarood verwarming is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Eurom Sani 800 Wifi Infrarood verwarming wel of niet geschikt.

De Eurom Sani 800 Wifi Infrarood verwarming beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Eurom Sani 800 Wifi Infrarood verwarming is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Eurom Sani 800 Wifi Infrarood verwarming is 500 tot 1000 watt.

De Eurom Sani 800 Wifi Infrarood verwarming heeft de beschikking over een timer: . Een aanpasbare thermostaat: en heeft ventilatie: .

De Eurom Sani 800 Wifi Infrarood verwarming is breed, hoog en lang.

De plaatsing van de Eurom Sani 800 Wifi Infrarood verwarming is: .